TSBSL 7. Hafta | Engelsiz Aslanlar - Beşiktaş RMK Marine

Normalde ayrı bir başlık açmak istemezdim ama bu maç önemli... Pazar günü saat 16:00'da bir işiniz yoksa ve İstanbul'daysanız, Şirinevler metrobüs istasyonundan rahatlıkla ulaşabileceğiniz Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Engelsiz Aslanlar'ımızın sizlere ihtiyacı olacak.

Şöyle bir şeyler karaladım:

2005 senesinde kurulan, kurulduğu günden bu yana sayısız başarılar elde eden ve spor dalları arasında hanedanlık kavramını yeniden tanımlayan bir takıma sahip olduğumuzu biliyor muyuz? Yaşanılan her zorluğu teker teker aşan, her darbede daha da güçlenen başka bir şube biliyor muyuz? Kendinden önce armayı düşünen, bireysellikten ziyade takım duygusunu ön planda tutan başka bir grup gördünüz mü?Evet, rakip bu sefer son 10 senedir olmadığı kadar güçlü…

Evet, milli takımdaki oyuncuların çoğu bir arada…

Evet, biz ise son zamanların en kısıtlı imkanlarıyla var olma savaşı içerisindeyiz ve Engelsiz Aslanlar’ımızın hiç olmadığı kadar taraftarını yanında görme ihtiyacı var…

Rakibimiz kadro avantajına rağmen rahat değil. Neden? Çünkü karşısında belki de tarihinde hiç olmadığı kadar kenetlenmiş ve takımdaşlık duygusunu ön planda tutan bir grup ile karşı karşıya.

Rakibimiz tedirgin, çünkü aslanlarımız yine, yeniden küllerinden doğuyor.

Rakibimiz huzursuz, çünkü küfür kıyamet bize ev sahipliği yaptıkları ortamdan, eski oyuncularımızı ve diğer rakip takım oyuncularını ayırt etmeksizin bağrına basacak, müsabaka esnasında sportmence takımını destekleyecek bir taraftar karşısına çıkacaklar.

Rakibimiz kaygılı, çünkü fitnenin, fesatın değil; iyiliğin, çalışmanın, azmin kazanma ihtimali onları ürkütüyor.

Bu bir şampiyonluktan öte… Bu, 8 tane aslanımızın ve Sedat Hoca’mızın zorlu koşullarda var olma çabasının sonuçlanacağı maçlardan biri… Mağlubiyet dünyanın sonu olmasa da, galibiyet her şeye bedel.

İşte bu yüzden 10 Ocak 2015 Pazar günü saat 16:00’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nu doldurmamız gerekiyor. İşte bu yüzden, maç öncesi ve sonunda başta eski kaptanımız Özgür’ü ve eski oyuncularımız Ferit’i ve Cem’i olmak üzere Beşiktaş takımını Engelsiz Aslanlar’ımızla birlikte bağrımıza basarken, maç esnasında tüm hücumlarda takımımızın itici gücü olacağız, savunmayı hep birlikte yapacağız!

İşte bu yüzden Engelsiz Aslanlar ile birlikte şampiyonluk yolunda bir adımı daha hep birlikte geçeceğiz!

Haydi herkes Ahmet Cömert’e! Şimdi değilse, ne zaman?

Tarih: 10 Ocak 2016, Pazar
Saat: 16:00
Salon:Ahmet Cömert Spor Salonu

https://engelsizaslanlar.wordpress.com/2016/01/08/simdi-degilse-ne-zaman/
 
Cok ciddi bir iddia soylendi. Karabuk - Besiktas macinda caldigi duduklerle maci Besiktas'a veren Nurettin Bilmez isimli, fanatik Fenerbahceli hakem ortalikta "Galatasaray'i bitirmek icin elimden geleni yapacagim." seklinde konusuyormus. Galibiyet alamayacaklarini dusundukleri icin masa basi oyunlari mi basladi?

Iste bu yuzden musait olan herkesin Pazar gunu o salonda olmasi gerekiyor!
 
Vay arkadaş her yerde tezgâh var. Bari bu dal masum kalsaydı. Engelli Aslanlar iki kat daha fazla efor harcıyor. Ayıptır be kardeşim. Bugün başka bir işim vardı iptal ettim, üsküdar dan maça gidiyorum.
 
GS Tv altyazi geçiyor, su maçi yayinlayacak bir kameraman, bir spiker, bir teknisyen ve bir mobil araç yok mu koskoca camiada ?
Aslinda beklendigi gibi isler de kotu gidiyor, devreyi 7 sayi geride kapatmisiz. Kaan-Cem-Ozgur-Ferit, çok dominant bir yerli rotasyonu oldu BJK'nin.

Ikinci yari iyi geçer umarim, guzelim subeyi bes paralik etti yonetimler, ne desek az...
 
Bizim yerliler Beşiktaş'a gidince onlar 1 numaralı favori oldu.
62-68 kaybettik.
Bu şubeye de yazım ettiniz ya yazıklar olsun size !!
 
Maçı salonda izledim. Sedat Hoca maç sonu yanımıza gelerek isyan etti. Ne söyledi derseniz özet ile sahipsiz kaldık diyor Hocam. Sonuna kadar da haklı Yönetime sadece şunu söylüyorum, yazıklar olsun ! Dünya Şampiyonu şubeyi düşürdüğünüz durumdan utanın tabii utanmanız var ise...
 
Beni tanıyanlar bilirler, popüler olma, göz önünde olma derdim hiçbir zaman olmadı. Bu ortamda bile en düşüncelimizin aklında erkek takımına yapılacak oyun kurucu transferi vardır, Engelsiz Aslanlar ne yazık ki basketbol tutkunlarının bile ikinci, üçüncü planda tuttuğu bir oluşum. Nedeni belli: Başarılara alışmak.

Kaç kulvarda mücadele edecekler?

1- Kulüp içi problemler devam ediyor. Örneğin, 10 senedir bu kadar başarılı olan bir branşa sponsor bulamamak nedir? Yazmam doğru mu bilmiyorum, yanlışsa Sedat Abi affetsin ama yazmak istiyorum. İçimizden bir arkadaşımız GYSİAD'dan 50,000 TL'lik desteği 3-4 saat içinde buluyorken, kulüp yöneticileri, çalışanları ne yaparlar? Üstüne, gelen para henüz sporcularımıza ve teknik ekibimize ulaştırılmadı bile! Resmen başarılı olmaları istenmiyor!
2- TBESF tarafı var. Yazıp çiziyorum işte. Arkadan çevrilen oyunlar, maçta hakemlerin haksız düdükleri... Daha ne yazayım?
3- Rakip tahrikleri devam ediyor. Beşiktaş idarecisi Erdem Göksel'in ısmarlama itiraz haberi, oyuncular Kaan'ın ve Yasin'in tahrik edici hareketleri... En çok da bizden gidenlere üzülüyorum. Bu insanlar, bu camia size hiç mi bir şey vermedi? Taraftara da mı saygınız yok?
4- Geçen sene son maçı satarak yarı finale çıkmamızı engelleyen Lahn-Dill antrenörü binlerce kilometreyi katedip, Sedat Abi'yi tahrik edici maillerle maça geliyor, bizim bir tane yöneticimiz yok salonda. Taraftar baskısıyla adamı dışarı çıkarıyoruz.

Daha sayayım mı? Bir tane genel kurul ya da divan kurulu üyesi kürsüye çıkıp da bunları konuşabiliyor mu? Varsa yoksa ada, gayrimenkuller, futbol takımı, sosyal tesisler... GS Basket olarak biz de farklı değiliz ki...

Tepki koyamıyoruz.

Ben sizlere hiç de uzak olmayan bir ihtimali söyleyeyim. Önce Sedat Hoca'yı kaybederiz. Yerine düşük kalibrede biri getirilir. Zamanla takım dağılır, kapatılır. İstedikleri de bu.

9 lig, 5 Şampiyonlar Ligi, 4 Kıtalararası Kupa başarılarının sonucu. Düşünün, onlar ki hala kulüp zarar görmesin diye bazı konuları göz ardı ediyorlardı. Ediyorlardı ama artık etmeyebilirler. Gemilerin yakılmasına az kaldı.

Buna rağmen dünkü maçı kendi hatalarımızla kaybettik. Düşünün, onca imkansızlığa rağmen nasıl savaşıyor bu insanlar. Benim içim sızlıyor haklarını alamadıkları için, utanıyorum sesleri olabilmek adına çabalamama rağmen.

Siz ne hissediyorsunuz?

Buyurun, rakibin maçtan sonra yaptığı bir tahrik. Kendilerince Türk oyuncularla kurulu kadroyla bizim yabancılarla dolu (!) kadromuzu yendiklerini ifade eden bir görüntü.
Selametle,

attachment.php
 

Ekli dosyalar

  • Captureit.JPG
    Captureit.JPG
    21.9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1369.jpg
    IMG_1369.jpg
    85.4 KB · Görüntüleme: 108

Üst