• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Turgay Demirel İSTİFA!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Can Altay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Aldığı tepkilerin pay var mı bilemem ama Can İşbakan Cumhuriyet gazetesinin maç başlığında konuya yer vermiş.

Kesinlikle bi etkisi olduğunu düşünüyorum Onur abi.

Birazdan forumda anons falan yaptırılabilir küfürlü tezahürat veya saha olayları için!

Tekfura dikkat millet gelirken biriniz kağıt getirsin nezarette batak atarız...

Yazıyoruz da bakarsınız yarın evimizden alınırız :)
TURGAY DEMİREL İSTİFA

istifa kişilik sahibi insaların yapacağı bir eylemdir.

Demokratik tepkisini koyan taraftarın,Pankartına bile tahammülü olmayan zihniyet, Basketbolumuzu yönetiyor. Ne yapalım Turgay Bey bizde sizi mi ŞAK ŞAK layalım,Aziz Bey istediği gibi top koştursun yönetiminizde. Nasıl ? olur mu? Turgay padişahım

Adam 30 senedir federasyon başkanı, başbakan indiremedi, biz mi indireceğiz..
İstifa etmez de belki istifra olabilir..

Turgay Demirel'e istifra.

Hayatımda hiçkimseye bela okumadım şuana kadar ama;

Allah belanı versin Turgay Demirel

bu arada 'turgay demirel istifa' tezahüratının cezası 2500tl! vallahi komik billahi komik!

Antalya maçında Türkiye'de daha önce görülmemiş bir tepki bekliyorum maç boyu,yetti artık !

Aman dikkat ! Hapise sokarlar aman ha (!)

Birileri hakemlere bel bağlıyor oyunu kuralına göre oynamıyor steps (!) yapıyor ,

Onlar rahat onlar haklı ! Tehdit edilen biz haksız olan biz ! İşte adalet !

Trabzonspor, Günahların Takımı Fenerbahçe diye pankart asar kimse kılını kıpırtadıp indirmezken, Bizim pankartın indirilmesi çok komik çok...

Turgay Demirel istifa et zaten işin hazır, Fb'de Basketbol Şubesi senindir rahat ol.

Turgay Demirel istifa edemez ama küçük de olsa Aziz Yıldırım'ın onu görevden alma ihtimali var.

Oldukça demoktarik bir ülkede yaşıyoruz! Hakaret,küfür olmayan bir pankart toplatılıp insanlar gözaltına alınıyor.

Ama kendi salonumuz olsa bunu yapamazlardı emin olun. O pankartı ağızlarına sokardık o zaman.

Geri