Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Kupası 3. Maç | Galatasaray 83 - 60 Bandırma Kırmızı
hakemler fülekerli belli oldu ne kadar moralimizi bozarlarsa onlar için o kadar iyi tabi 12 ekim için şimdiden paçaları tutuşmaya başladı neyse vurup geçelim hem kırmızılara hemde hakemlere
1.periyot hücum olarak mükemmeldik lakovic-furkan sırtaldı bizi 2.periyotta tutku girdi devreye 1.periyot mukemmel sut attık ama 2.periyotta dustu sut yuzdesi ama o ara haluk-caner-furkan-andric-evren oyundaydı yani dusmesi normaldir diye dusunuyorum
sertaç şanlıya bu maçtaa görev verilmediğine göre yolcu... Birde evren büker bu maçta dahi boş turnikeleri kaçırdığından artık yolcu olma vakti onunda..
Maçın Gs tv'de olduğunu çok geç farkettim ama izlediğim kısa sürede Göksenin'in oyununu beğendim.Geçen sene sadece savunma yaptığından dolayı göremediğim ikili oyununu gördüm. Bu kadar kaliteli gardın yanında onunda hücum yönünü geliştirecek olması ileride olası milli takım ve bizim için oldukça önemli.