• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası (Çanakkale)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ali Demirci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Oyak renault'tan malesef eksiğimiz var fazlamız yok ne olacak bu işin sonu merak etmeye başladım..
Milyon dolarlar harcandı Oyak ta oynayan 10 numara gibi oyuncumuz hala yok...
Son olarak yenilirsek şaşırmam artık.

Hala daha boş şutları sokamıyoruz. İstikrarlı bir şutör lazım...

Hakemler maçı katlediyor...

Re:

Ahmed Salih' Alıntı:
Hakemler maçı katlediyor...
cidden ya

bu arada owens son saniye üçlüğü çaktı owens-dee ii oynuyorlar

önedeyiz beyler

de brown çok iyi oynuyor

61-60 öndeyiz... Yalnız spikerlere çok feci. Mola aldık...

Bu turnuvayı görenler eminim ki kombinelerini geri verirler.Oyak gibi takım karşısında düştüğümüz durum içler acısı :? Tek avunduğumuz nokta Fatih,Tufan ve Yeni yabancının gelecek olması.

Spikerler Dee Brown için bu fast break leri atamaz üçlük atsa daha iyi olur falan diyolar. Bunlar Dee Brown ı izlemedi heralde...

Hüseyin 16 sayı 17 ribaund vede oyundan çıktı korktum ama sonra girdi allahtan haydi aslanlar bu hücumdan boş dönmeyelim

Top Oyak'ta son 13 saniye bu maçı almalıyız

Son 13 saniye 65-64 öndeyiz. Top Oyak'ta... İyi savunma lazım...

ohhhhh 1 sayı ile aldık

böyle bir maç daha izlersem kesin kanser olurum ama korkarım kanser olacağım arkadaşlar.

Ve 65-64 maçı aldık son siniyelerde canımız çıktı. Bu maçı buralara getirmemeliydik... hakemler felaketti. Murat Hoca:'' Sahadaki herkes formsuz. Çok hata yaptık. İlk galibiyeti aldık umarım böyle devam ederiz dedi...''

Çok ama çok kötü bir maç..Yönetimi özellikle..Allah her zaman bu kadar yardım etmez.Hakemler de..
(Hakemler Gs'a yardım etti anlamında nitelendirilmesin, kasıtlı olmadan yapılan yanlışlar bir takıma diğerinden daha çok yazık edecekdi.O da Oyak oldu.Bu maç bence daha farklı alınmalıydı.Yarın da inş böyle olmaz..)

Geri