• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası Çeyrek Finali | Galatasaray CC 62 - 55 Olin Edirne

Spiker müthiş bir mücadele sözünü 100 kere söyledi maçın başından beri :D Evet abi Tutku döktürüyor. Jerry de iyi işler yapıyor :)

Ya ben internetten izliyorum ama ses yok. Sitenin özelliği mi ?

Hayır bende var ses.

55-46 oldu işler güzel gidiyor..

Tutku-Andric maçı getiren ikili oldular. Özellikle Tutku müthiş oynadı. Jerry ve Haluk'un da katkılarını gözardı etmemek lazım

Neyse makinede sorun varmış. Farkı açsak yarı finale daha az enerji harcayarak gitsek iyi olur.

Tutku-Andric maçı getiren ikili oldular. Özellikle Tutku müthiş oynadı. Jerry ve Haluk'un da katkılarını gözardı etmemek lazım

Tutku varsa zaten Andric de var demek. Bu Tutku ölüyü diriltir ama hala unutmadık Pepsi maçında kaçırdığı serbest atışları!

Boş turnike kaçtı inanamıyorum.

Al işte üçlük attılar. Boş sayı kaçmasa ümitleri kırılma noktasına girecekti şimdi maçı sonuna kadar bırakmayacaklar.

Fark altıya indi. İnşallah son dakika içinde hata yapmayız.

Tutku varsa zaten Andric de var demek. Bu Tutku ölüyü diriltir ama hala unutmadık Pepsi maçında kaçırdığı serbest atışları!

Çetin Yılmaz bu Andric'in Tutku'ya ev alması lazım diyor. Son derece haklı bence :)

Reha'nın kaçırdığı turnikeyle maçı aldık sayılır hehe.

Fener geliyoruz diye bağrıyor Galatasaray tribünleri :)

Olin'den intikam alınmıştır :)

62-55 kazandık. Yarı finaldeki rakibimiz bekliyoruz.

itinayla intikam aldık.şimdi ya banvit gelsin yada mümkün olduğu kadar yorsunlar feneri.

Tebrikler aslanlarımıza.
Şimdi oturup rakibimizi bekliyelim.

Açıkcası Kötü oynadık.Tabi maç sonunda Oktay hocanın saydığı etkenlerde buna sebep oldu.Evren'in olmaması takımı ciddi anlamda yoruyor.
Maça gelince özellikle Haluk yıldırım ve Tutku açık ikilisi maçı kazandırdı.Preston Shumpert'ta çok istekliydi iyiydi ancak gözü kapalı attığı şutları nedense son zamanlarda kaçırıyor.yarı final maçnda ona çok ihtiyacımız var.
Neyse olinden rovanşı aldık ve yarı finale yükseldik.

Takıma ve taraftarın yüreğine sağlık

Şİmdi onlar düşünsün...

Tutku maçı değiştirdi gerçekten de. Yarınki maç için rakibimiz daha yorgun olacak.

Geri