• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ülker-Galatasaray Canli Yayin Odasi (Saat 17.00 )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SALDIR SALDIR SALDIR CİMBOM BOM CİMBOM CİMBOM SALDIR CİMBOM BOM

seyirci takimin toparlanmasiyle costu iyi hava yakaladik

İLK YARIDAN İSTATİSTİK ALABİLİR MİYİZ? TABİ MÜMKÜNSE TABİ SİZE MİNNETTARIZ BU KADARINA DA ÇOK ŞÜKÜR...

Ben sezon başından beri diyorum johnson avrupada pivot oynatan 3-5 play makerdan biri..Ama 40 dakika aynı performansla oynayamıyo hatta 25 oynasa öp başına koy yani...

Bu maçı alırsak seriye bağlarız. 3.periyodun başında bocalamazsak maçı koparırız. Arda hala sakat mı?

aHHH arda ahhh bi mac oynada paranın ve taraftarın sana olan ilgisinin hakkını ver ne olur ya....

PinitiGs' Alıntı:
aHHH arda ahhh bi mac oynada paranın ve taraftarın sana olan ilgisinin hakkını ver ne olur ya....
arda sakat kadroda yok

tkaimlar isiniyor burak sadece üclük calisti...umarim 2. yari eskiye döner..

Yenilebiliriz,her takımı her takıma yenilebilir,benim arzum kolay teslim olmayalım,sonuna kadar mücadele edelim. Bugün İTÜ bile o daracık kadrosu,3. sınıf tek yabancısııyla Beşiktaşa karşı 40 dakika başa baş oynadı. İşte bizim de bu arzuyu ortaya koymamız,savunma yapmamız lazım.
Umarım 2. yarıda takımımız maça daha da asılır ve Ülkeri son saniyeye kadar kovalar. Böyle bir galibiyete bu kadronun havaya girmesi için çok ihtiyacımız var.
Öndercim bence oyunun kaderini oyuncularımızın faul sayıları çok etkileyecek. Faul tehlikesi yaşayan oyuncumuz var mı?

burak
johnson
cihad
jacob
bod ile basladik

Üçoklar a ne oldu ya
Kolej maçında her attığını sokmuştu

jacobson topu caldi
burak üc kacirdi
cihad faul yapti
buraktan zukaya faul iki atis tek isabet
31-28

jacob üc sayi 31-31

burak rib.
zuka bod a faul yapti iki atis
33-31 öne gectik

cihad rib.
burak üclük nihayet 36-31

burak rib
jacob kacirdi ama hakemler faulü es gecti
serkan 36-33 yapti

johson kacirdi
ersan üclük 36-36

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri