• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal Bunların Hesabını Soracak mı?

Bu arada Ünal Aysal bunlara hesap sormaz arkadaslar(İnşallah yanılırım ama). İlk başkanlık günlerinde Serhat'ın programında Serhat'a ayar verdi ama orda taraftarın gözüne hos gözükmek için yaptı onu. Adnan Polat'ın bu konuda ki zayıflığını ve taraftarında buna tepkisini öğrendi. Programda da ayar vererek taraftarın gözünde imaj oluşturmak istedi. Zaten Ünal başkanın konusmalarına duruşuna baktığımız zaman aşırı karakterli bir adam olduğunu görüyoruz. Kolay kolay kızacak birine benzemiyor. Bunun için bu konuda hesap soracak birisi varsa o da şube sorumluları olmalıdır bence.
 
Hesap sormadan önce bi zahmet Oktay Hoca ile tanışsa. Çok yoğunmuşda falanmış filanmış da Madrid'lerde futbolcu peşinde koşmaktan fırsat bulamıyorlar kendileri.
Asıl bu olaya tepki koymamız lazım bana kalırsa.
Galatasaray futbol kulubu mü oldu yoksa hala Spor kulübü mü ?
Ya da koca kulubü Fatih Terim'e mi bağladılar yine ?
 
kaybetmeyi ögrenemedigimiz sürece kazanmayı haketmiyoruz demektir...ben demiyorum polis haklı o haklı bu haklı diye...ne yani kaybetmişiz takımı alkışlamışız bırakalım alsınlar kupalarını efendi gibi çıkalım ne yani o kupa burda verilemez tezahüratları falan bence herkes suçlu ama kimse kabullenmek istemiyor.( ayrıca o polis memuru arkadaş ile iligili de gerekli işlemlerin yapılması için site yönetiminden gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyorum).
 
Emre Sarp abi sanırım polisle el sıkışan...
Polisin itip, küfür ettiği Savaş Abi...

Boş bir çaba içine girip, bir umut diyaloğa girmeye çalıştık birkaç kişi; amacım polise mukavemet edenin olmadığını, tavırlarıyla onların ortamı gerdiğini belirtmekti, haliyle mümkün olmadı. Pollyannacılığa lüzum olmuyor bazı durumlarda.
 
Bu arada bazı ifadeleri silmek durumundayım, kusura bakmayın.
 
Geri
Üst