• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

Telegol ile güzel başladı.Duygularımıza tercüman oldu.Maçın başlamasına 26 saat kala seyircisiz oynanacağı haberini alıyoruz utanmasalar taraftar gittiğinde kapıdan çevirecekler maç yok diye.İnşaallah bu konu hakkında da konuşur.Akşam tam yerinde ve tam zamanında bir programa katılacak,dosta düşmana kim olduğumuzu hatırlatman dileğiyle başkan.

sayın baskan 15 dakıka sonra baslayacak olan ntvspordaki programda yenı teknık dırektorumuzu acıklayacakmıs duyumlara göre.

Beklendiği gibi yeni teknik direktör Fatih Terim. Hayırlı olsun.

Elmander'i aldık yarın açıklıcaz :D:D Ünal Aysal :)

Başkanın en sevimli yönü ben yarın şunu getireceğim,ben yarın şunu yapacağım yok efendim 3 yılda 80 şampiyonluk gibi tarihi geçmiş vaatlerden uzak durup,olaylara realist yaklaşması....

Hani diyorduk ya milyonları arkasına alabilecek başkan olmalı diye..O kişi Ünal Aysal'dır. Güven veriyor her şeyiyle.Umarım çok başarılı olacağız her branşta.

Ersan İlyasova ile ilgileniyormuşuz kulüp olarak.

Çok önemli kalecinin ismi Buffon olabilir mi acaba ? :D

İdailimde başkan yahu bu adam.
Öncelikle eli hızlı ,kaygıları az,iş bitirici. Ne dedi seçilince hoca işini hemen çözmemiz lazım bugün ne yaptı hocayı açıkladı.
Transfer dediler Elmander'i aldım dedi Kim dediler görüşüyoruz bitecek dedi, kaleci dediler 1 hafta içinde açıklanır dedi.Drogba dendi talip oluruz dedi, ağzından çıkanı yapacağına okadar eminki gizlemek,saklamak gereksinimi duymuyor en çokta bu güven verici yanı beni ümitlendiriyor.

Hazırlıksız denen adam bunları yapan öyleki ne Güntekin ne Rıdvan soracak soru bulamadırlar zira onlar bekliyordu GS Başkanı oraya çıksın ödemelerimiz var,ilk önce onları yapmalıyız transfer sonraki iş, kredi için görüşmelerimiz var, vs gibi açıklama yapsın, ancak Aysal bugün herkese gereken örnek tavrı sergiledi.

diğer başkanlar ile arasında yıldız oyuncu kavramı açısından büyük farklar var mesela bir zamanlar Marek Heinz,İnamoto,Pinto,Almaguer,Saar,Bratu,Christian ve Lukunkuda yıldızdı:)

Adnanlar olsaydı bütün transferleri 1 Eylülde yaparlardı.Son yıllarda alışık olmadığımız olayı gerçekleştiriyor Ünal başkanımız.Daha ligler bitmeden oyuncu açıklıyor.Helal olsun

Ünal Başkan her anlamda müthiş bir güven veriyor.

yahu ne güzel Turgay Kıran başkan olacaktı,ne güzel lig düşmeye oynayan Nancy'nin oyuncu kadrosu ve hocası bize gelecekti olacak iş mi bu şimdi:)

lütfen gri oylar tekrar sayılsın:):)

Onu bunu bilmem daha da transfer başlığına oyuncu önerilerine bir isim dahi yazmam. Benim önereceğim isimler güdük kalıyor Ersan dendikten sonra. Kendimizi malamat etmemek lazım :))

Bu arada başkan tam bir yönetici gibi davrandı. Yöneticiler cümleleri kısa tutar. Politikacılar ise sakız gibi uzatır

Dwight Howardlar,Durantlar filan konuşulmaya başladı içmeden sarhoş olmak galiba bu:)

inş yakışan transferler gelecek....

"BENİM BUGÜNKÜ PROGRAMIM SADECE 3 SENE"

Bugünkü planlarının sadece önümüzdeki 3 yıl için olduğunu söyleyen Aysal, "Ben 3 yıllık bir program yaptım kendime. Bu 3 yılda inşallah hedeflediğim yerlere gelebilirse arkadaşlarımızla beraber, 3 yıl sonunda ben müsaade isteyeceğim. Ama her şey çok iyi gider, camia "Gel bunun 3 sene de keyfini sür" derse bu da bir ihtimal ama o gün ne yapacağıma karar vermedim ama bugün benim programım sadece 3 sene" şeklinde konuştu.

Benim için bu söylenenler çok önemliydi işte.İçim rahatladı diyebilirim.

Başkanlık sürecinin sonunda ne olur ne biter bilemiyoruz ama bir Galatasaray başkanı olarak konuşmasıyla aynı zamanda duruşuyla çok etkileyici olduğunu ve heyecan yarattığını söylemek lazım. Şuan için çok güzel bir başkan profili çizdi. En başta çok net, çok yalın, hayal tacirliği yapmıyor ama gerçekler budur lütfen sabır lafını da etmiyor. Profesyonellikten bahsediyor, Ersan İlyasova diyor, ben bunları yazarken ise heryer sallanıyor(geçmiş olsun)...

başkan öyle bomba acıklamalar yaptı ki,depremi tetikledi:)

neyse şaka maka geçmiş olsun herkese....

Geri