• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

Hakan Üstünberk gibi yapan adam yok mu gerçektekten güldüm bu cümleye sonunda vizyonumuza uygun şekilde ilerliyoruz neyleyim başkasını :)

Bence Mithat Duran bu işi herkesten daha iyi yapar.

Beklenen gün sonunda geldi.. Ben Ünal Aysal'ın kazanacağını düşünüyorum açıkçası. Umarım yanılmam. Tabiki bu sadece tahmin ama Aysal'ın güzel planları olduğunu ve bunları uygulayabileceğini düşünüyorum. Artık en hayırlısı neyse o olur inşallah..

aat 13. 15 itibarıyla kullanılan oy sayısı 2225 miş..Katılım baya az olacak anlaşılan..

Kazanan kişiler değil GS olsun.Hayırlısı olsun.

Katılımın baya az olması korkuttu beni.Bir sürpriz olmasa bare.

Şuanki katılım 2800 müş.

inş Ünal Aysal'ın zaferi ile bitecek.....

sadece 2800 kısı katılmıs bu kadar olan olayın ne kadar azınlık kısıler tarafından oldugunun gostergesıdır. Bellıkı Adnan Polat aday olsaydı en az bu kadar oy alırdı yanı bence bu katılım sayısı bır yonetımın guvenı ıcın cok buyuk soru ısaretlerı ıcerıyor camıa da bence bır sonra kı malı genel kurul ve devamı cok farklı seylere gebe olabılır. Ben 1 sene daha beklenıp 5-6 bın cıvarı bır katılımla bu secımlerın olmasını beklerdım. Umarım bu kadar azınlık bır secımde buyuk bır suprız olmaz da daha beter gunler bızı beklemez.

Şu net anlaşılıyor..Adnan Polat seçime girse kazanabilirmiş...

Seçim bitti.Sandıklar birazdan sayılacak

4 bin civarı katılım olmuş. Sandıklar kapandı. 1.5-2 saat içinde sonuç belli olur diyorlar.

4017 üye oy kullanmış. Bu oy kullanmayanları anlayamıyorum yahu.

hadi bakalım hayırlısı olur inş,her alan için am sanki hayırlısı Ünal Aysal .....

Galatasaray'ın bu duruma gelmesinde seçime giren başkan adayları mı sorumluydu da neyin tepkisi bu anlamadım.

Ünal Aysal Başkan seçilir

Geri