Üner: "Hedefimiz play-off.."

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray'ın Antrenörü Halil Üner, "Bu sezon hedefimiz play-off oynamak" dedi..





Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği 5. Kademe (A) Antrenör Kursu için Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde bulunan Üner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın geçen yıl çok zorluklar yaşadığını, bu sezon sıkıntı yaşamamak için güçlü bir kadro kuracaklarını söyledi.

Türkiye'ye basketbolu getiren Galatasaray'ın kendine yakışacak bir yerde olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Üner, İç transferde Burak ve Gökhan ile anlaştıklarını, Hüseyin Demiral ile Serhat'ı da transfer ettiklerini kaydetti.

Halil Üner, ''Transferlerimiz sürecek. Genç, mücadeleci, izleyenlerin zevk alacağı, basketbol oynayan bir takım oluşturacağız. Bu sezon hedefimiz play-off oynamak'' diye konuştu.

Kaynak:www.ajansspor.com
 
Kardeşim Elalem şampiyonluk hedefi koyuyor.Bizim hedefimize bak...Vay ansını...Az kaldı Halil...Bu sene başarıcan,geçen sene başaramadığını.Biliyorsunuz bu sene play-out yok..Direkt düşülüyor.
 
sivasliaslan' Alıntı:
Halil Üner, ''Transferlerimiz sürecek. Genç, mücadeleci, izleyenlerin zevk alacağı, basketbol oynayan bir takım oluşturacağız. Bu sezon hedefimiz play-off oynamak'' diye konuştu.

Şu sözler çok güzel de, iki senedir üçlük atmak amacıyla basketbol oynayan bir takımın aynı koçla mücadele ve zevkli basketbolla anılmasını beklemek fazla iyimserlik olacak gibi...
 
kimse düşmemeye oynayacağız demez bu kadroyla play off un imkansız olduğunu kendisi de biliyordur laf değil icraat istiyoruz
 
sampıonluk dedı kume dusuoduk sımdı play off dıo sonumuzu dusunemıorum allahım bızı halıl unerde koru amın....
 
Lafla pilav pişecekse deniz kadar yağ benden... Play-Off 'a kalacakmış. Sen önce sahaya çıkmaya 5 kişi bul, kümede kalacak duruma gel de sonra bakarsın öbür işlere.
 
X' Alıntı:
2 seneye kalmaz "hedefimiz ligde kalmak" denirse sasirirmisiniz su sartlarda?

iki seneye kalmaz hedefimiz birnci lige çıkmak diyebilirler..demedi demeyin..
ciddi söylüyorum..şu şartlar altında her seneki gibi büyük kolej,itü ve biz küme düşme adayıyız..

bir de şu ana kadar durumu belirsiz olan erdemir(zaten onun belirsizliği sırf basketbol şubesinde değil) ve darüşşafaka da yatırım yaparsa son üçlü belli olur şu şartlar altında..

haa gidip te nikolic i,kerem i alırsak o da ayrıı..inşallah...
 
halıl hocada ıcraat olmadııı ıcın belkı ruyamızda goruruz :D :D :D
 

Üst