• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Uykusuz Her Gece

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mustafa Dogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
cuma günü saat 07.00 kalk, 16.30 a kadar çalış sonra izmitteki fabrikaya git(meye çalış) tanker devrilsin 40 dakikalık izmit yolculuğu tam 5 (yazıyla beş) saat sürsün. otobanda kontağı kapatıp kitap oku ve TEM'de volta at. gecenin köründe oradaki işlerini bitir, istanbula 01.00 sularında dön, kartal sapağından girip maltepe yoluna gitmek yerine "LAN Bİ FABRİKAYA UĞRAYIM 5 DAKİKA GECE VARDİYASINI KONTROL EDİYİM , Bİ TURLAYIP ÇIKARIM" de içinden. sonra ancak gece 1 yerine sabahın 11'inde evine ancak dönebil.

this is called "uykusuz her gece" : )
 
yurttayım,1 gr uyku yok(o da ne demekse).Haftaya denızlı deplasmanına gıtmelımı,gıtmemelımı.Pazartesı t. resım odevı var onu teslım etmek gerek.Basket takımını ızleyemedım,acaba nasıl oynuyorlar :P.Telefonumun hafıza kart gırısı bozuldu,onuda yaptırmak lazım pazartesi,fakat garantı belgesı ıstanbulda off :?
 
Bugün güzel birgündü;ama baya bir uzun sürdü.Hala da devem ediyor,herkese günaydın bu arada...
 
Saat 3 olmuş ama uykumun geleceği yok, nedeni ise malum. Anlaşılan bu gece uzun olacak...
 
Teknik resim bitmemekte ısrar ediyor,ama haftaya son gune bırakmayacagım,insallah yani :D
 
Benle rekabet edecek kimse varmıki.
 
Re:

Murat İnal' Alıntı:
Benle rekabet edecek kimse varmıki.

saat 07.00 ve murat hala uyanık uyumamış :)
öhhh murat sana :))
 
terbiyesiz mi :shock:
ne terbiyesizliğimi gördün yahuu :roll:
 
Burası çok altlarda kalmış.2 gün önce sabah 6 da yatmıştım,dün gece akşam 11 de.Bu uyku düzeni ile finallerde başlıyor,tam süper olacak anlaşılan :?
 
Saatler 03: 40´ı gösteriyor, nöbette kimler var arkadaşlar :)
 
Ben her gece nöbetteyim abi.Gökçe'yi de listeye ekleyebilirim ayrıca.Başka kimler var?
 
Saat 04.32 Massive Attack - Teardrop ... =)
 
Bir sabah daha..
 
Sabahın ilk ışıklarıyla beraber Murat yine son noktayı koyacak ama ben yine de yazayım, saat 3:12
 
Daha gece (sabah) uzun.. :) Günün sloganı tek nefeste ...
 
Bu gecenin açılışını ben yapayım.Kapanış Murat Abi'den gelsin.Günün sloganını da bekliyorum.
 
Yeniden uzun saatler..
Günün sloganımı..Yok bugün slogan :?
 
Geri
Üst