• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Uykusuz Her Gece

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mustafa Dogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Maçlarda bitti,uyku dersen yine yok her zaman ki gibi özeniyorum millete güzel güzel uyuyorlar :)

Başlık gerilere gitmesin...

Allahtan forumda kimse valentin'in oğlan çocuklarının parasına göz diktiği ( evet aldı bi kaç kez gülmeyin orda var yaram ) günle ilgili bir şey yazmamış ve gecenin bu saatinde fitil olamadım kimseye. Mutluyum mutluyuz , yarın ''kapitalist rejimin biz yalnızlara yasakladığı bu günde'' Valentin denen adama karşı ayaklanıyoruz .
not : evet millet sevgilim olsa ben bunları yazmıyor olurdum. Yahu tabi ki şu an harcaya harcaya bitiremediğim kontürle onu arardım. Buraya bu saçma iletiyi girmek yerine sevgilimle konuşuyor olurdum şu an. Hatta şu an içinden '' şu an bilerek uyumuyorsun yarın bol bol uyuyup daha az acı çekmek için'' diyen arkadaşlar da haklılar :) Yalan yok arkadaşlar yarın birinizi sevgilisiyle görmiyim. Yönetimden kellesini isterim , Adnan Sezgin yerine koyarım haberiniz olsun :)

Beklenen her şey yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

Ankara'da okullar tatil bugün. Gerçi çoğu yerde tatil. O yüzden uyumadım.

Ama benim okulum yoktu, doğru.

Sabah 7 de kalkıp işe gitmek gerekiyor, saat 02.33, uyumak hiç içimden gelmiyor..
Sıkıntı bastı biraz..

Yarın ders olmamasının verdiği zevk ile... :)

Abi sürekli yeni mesajlara tıklayıp yeni mesaj yok yazısını görmekten sıkıldım, bir şeyler yazın foruma :P

Herkese iyi geceler bu arada.

öncelikle iyi geceler ve hayırlı ramazanlar :) burası hareketlensin biraz,ramazanda geldi geceleri facebookta okey oynamak güzel olur bence :D

Herkes bizim gibi değil Okan :) Çalışıyo insanlar :D

Başbakana dokunmanın ibadet(!) olduğu bir memlekette sahur vakti okey oynamak da ne oluyormuş..

Ama gece muhabbetlerini özlediğimi belirtmek isterim. =)

Maça kızının devamlı bana gelmesi şartıyla arada batak oynayabiliriz :D Ama o saatlerde genelde Behzat Ç'nin tekrarlarını izliyorum..

Sahura kadar ayakta takılanlar nerede acaba? :)

Bence bir gsbasket turnuvası işine girilmeli :) Batak olur, okey olur, haxball olur :P

Muhalefet partisi başkanının Türkçe konuşmasını bilmediği bir ülkede sahur vakti okey mi oynanır ?

Batak yapabiliriz aslında bu gece istenirse hatta her gece yapalım :D

batak bilmiyorum ya ama ben sabaha kadar buralardayım :)

Geri