• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Uykusuz Her Gece

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mustafa Dogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Tatil bana yaramıyor. Birkaç gündür böyleyim ben. Geç yat, geç kalk... :? Acilen iş başı yapmam lazım. : )

Uykusuz gece başladı ama sanırım sadece benim için başladı . Neyse yarım saat sonra Boston - Detroit macı var herkez dökülür .

Bu mac için link varmı beyler

Emin Doğanca' Alıntı:
Uykusuz gece başladı ama sanırım sadece benim için başladı . Neyse yarım saat sonra Boston - Detroit macı var herkez dökülür .

Hangi kanalda abi maç?

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":1vazqs8f]Uykusuz gece başladı ama sanırım sadece benim için başladı . Neyse yarım saat sonra Boston - Detroit macı var herkez dökülür .

Hangi kanalda abi maç?[/quote:1vazqs8f]
NTV'nin içindeki Boston düşmanlığı sebebiyle link bulmadan macı izleyemiyoruz kardeşim .

Yarın gecede malesef San Antonio - New Orleans macını izleyecem(Düşük skorlu gecerse bırakırım macı o ayrı) .

Maç linkini isteyen var mı?
@Boston-Ditroit

Bir acayibim bu gece..

Ayaklarım donuyor :)

Lakers-Wolves maçı var birazdan izleyin ayakta olanlar..

Geceler...

Birazdan iddaa bültenleri açılır.

Benim kupon nerededir ?
Uykusuz gece, Sas-Hornets maçıyla 6'yı bulacak.

Burak Barut' Alıntı:
Benim kupon nerededir ?
Uykusuz gece, Sas-Hornets maçıyla 6'yı bulacak.

Burakcım maç bitiminde siteye gözatarsın herhalde...
Kupon yapılma aşamasında şu anda.
İnce elenip sık dokuma işlemi var. :)

Hornets - Spurs (Ev Sahibi) macı umarım zevkli , bol skorlu bir mac olur .

Bu gece unutmak zorundayım!.

Saat 01:04 olmuş.Gece olunca sanki bir huzur geliyor içime.Acaba kafamı dinleyebildiğimdenmidir ?

Mümin Yavaş' Alıntı:
Saat 01:04 olmuş.Gece olunca sanki bir huzur geliyor içime.Acaba kafamı dinleyebildiğimdenmidir ?

Uykuya yaklaştığındandır Mümin.

Bu gece bize hitap ediyor...

Özellikle Doğan ile Sivasspor maçı başlığı altında yaptığımız futbol söyleşisi beni bu saate kadar ayakta tutmaya yetti. :)

20:00 24:00 arası güzel bir uyku çektim.

Bu gece sabahçıyızzzzz.... 8)

Geri