Ferhat Karakoç 0 2 Ocak 2026 #482 Kısa vadede iyi aksiyonlar aldı, başarılı olacaktır diye düşünüyorum.
M Muhammet Aydın 10 Ocak 2026 #483 Pozzecco: Vladimir Micov'a da teşekkür etmek istiyorum. Benim için çok önemli bir şey yaparak beni buraya getirdi. Bizde teşekkür ediyoruz
Pozzecco: Vladimir Micov'a da teşekkür etmek istiyorum. Benim için çok önemli bir şey yaparak beni buraya getirdi. Bizde teşekkür ediyoruz
M Muhammet Aydın 17 Ocak 2026 #484 Oyunculuğunda Eurocup'ı kazandırdı. Şimdi ki göreviyle de başka nice kupalar ve şampiyonluklar kazandıracak
Oyunculuğunda Eurocup'ı kazandırdı. Şimdi ki göreviyle de başka nice kupalar ve şampiyonluklar kazandıracak
Afblk63 17 Ocak 2026 #485 Muhammet Aydın' Alıntı: Oyunculuğunda Eurocup'ı kazandırdı. Şimdi ki göreviyle de başka nice kupalar ve şampiyonluklar kazandıracak Genişletmek için tıkla ... Oyuncuyken de gayet iyiydi.
Muhammet Aydın' Alıntı: Oyunculuğunda Eurocup'ı kazandırdı. Şimdi ki göreviyle de başka nice kupalar ve şampiyonluklar kazandıracak Genişletmek için tıkla ... Oyuncuyken de gayet iyiydi.
Reda Aydın 17 Ocak 2026 #486 Bizi Yakup'tan kurtarıp yeniden oynadığı oyundan keyif alan takımın temelini attığın için teşekkürler Vlado.
Bizi Yakup'tan kurtarıp yeniden oynadığı oyundan keyif alan takımın temelini attığın için teşekkürler Vlado.