• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

WNBA 2010

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:28
Yani şimdi hem Augustus hem de Fowles maç yapmayacaklar bir daha . İyi bir dinlenme dönemi olur oyuncular için .

Saim Karakuzu' Alıntı:
Yani şimdi hem Augustus hem de Fowles maç yapmayacaklar bir daha . İyi bir dinlenme dönemi olur oyuncular için .
Dünya şampiyonası var ama ona gidecekler. ama yinede dinlenme fırsatı daha fazla bulacaklar.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":1bmjbs54]Şuana kadar oyuncularımızın ortalamaları

Seimone Augustus PPG 16,9 RPG 3,30 APG 1,9
Sylvia Fowles PPG 18,1 RPG 10,20 APG 1,6
Monique Currie PPG 14,1 RPG 4,90 APG 1,7
Roneeka Hodges PPG 8,0 RPG 3,10 APG 1,2

Seimone un kendini tam olarak bulamadığını düşünürsek ve en az 20 sayı civarında ortalaması olduğunu varsayarsak 60 sayı gibi bir ortalamaya sahip oluyoruz.

Roneeka bizdeki Doneeka'nın kardeşi. wnba'de üç oyuncumuz var.Seiomone, bildiğimiz gibi. Sylvia aynı zamanda blok istatistiğinde lider wnba'de. Monique'in de ortalamaları hiç fena değil. Monique'in wnba'in en iyi üç sayı atan oyuncularından olduğunu ekleyelim.[/quote:1bmjbs54]
Bende diyorum bizim oyuncu ne zaman WNBA ye gitti :)

Seimone ve Monique galibiyetle noktaladılar sezonu.

Seimone -> 25 sayı 2 ribaund

Monique -> 20 sayı 4 ribaund 2 asist

sezonun en değerli oyuncusu kim oldu acaba ben bugünlerde yoğunluğumdan bakamıyorum...

Saygılarımla

burakgurcan' Alıntı:
sezonun en değerli oyuncusu kim oldu acaba ben bugünlerde yoğunluğumdan bakamıyorum...

Saygılarımla

Sanırım açıklanmadı ama WNBA sitesinde şuan gözüken tablo;

1- Lauren Jackson
2- Cappie Pondexter
3- Tamika Catchings

bu gece 02:00de Monique in playoff ilk maçı var ->wnba liveaccess

Monique 8 sayıyla oynadı Washington maçı 95-90 kaybetti.

WNBA'de normal sezon MVP'si:

LAUREN JACKSON

Batı Konferans Finali İlk maçı:

Seattle Storm 82-74 Phoenix Mercury

Seattle'da;

Lauren Jackson 23 sayı 17 ribaund (7/15 FG)
Svetlana Abrosimova 16 sayı 4 ribaund (5/9 FG)
Sue Bird 7 sayı 10 asist (3/10 FG)

Phoenix'de;

Diana Taurasi 9 sayı 6 ribaund 6 top kaybı 6 faul oyun dışı (2/15 FG)
Penny Taylor 16 sayı 4 ribaund 6 asist (5/12 FG)
Candice Dupree 15 sayı 11 ribaund (7/14 FG)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Batı Konferans Finali İlk maçı:

Seattle Storm 82-74 Phoenix Mercury

Seattle'da;

Lauren Jackson 23 sayı 17 ribaund (7/15 FG)
Svetlana Abrosimova 16 sayı 4 ribaund (5/9 FG)
Sue Bird 7 sayı 10 asist (3/10 FG)

Phoenix'de;

Diana Taurasi 9 sayı 6 ribaund 6 top kaybı 6 faul oyun dışı (2/15 FG)
Penny Taylor 16 sayı 4 ribaund 6 asist (5/12 FG)
Candice Dupree 15 sayı 11 ribaund (7/14 FG)
Gazanfer maçı izledin mi Sue mu tutmuş Taurasi'yi. Eğer Sue tuttuysa helal olsun. Lauren Jackson nihayet yüzüğe gitmeye karar vermiş bu sene :)

Bu maçı izlemedim ama 2.maçı izleyeceğim.

Lauren Jackson 2004'de de kazanmıştı şampiyonluk ama bayağı geçti tabi üstünden :)

Ne zaman 2. maç . İlk maçtan haberim bvile yoktu bari 2.yi kaçırmıyım

Pazar günü saat 10'da sanırım.

seattle bu sene 6-0 oldu phönix karsisinda.
taurasinin kötü oynamasina ragmen fazla fark yok.bu saat den sonra bu seri dönmez.

beklenen oldu seatlle finale cikti.
taurasi müthis oynadi ama yetmedi.
phönix 20 sayi öndeydi bi ara nasil maci verdi anlamadim gitti valla.
seattle sampiyon olur

Taurasi diyorum başka bir şey diyemiyorum :!

Taurasi'li Phoenix yıkıldı!

WNBA'de Batı Konferansı finalinde Seattle Storm, son şampiyon Phoenix Mercury'i deplasmanda 2.8 saniye kala Sue Bird 'ün üçlüğüyle 91-88 yenerek 2-0 ile WNBA finaline yükseldi. Seattle sahasında serinin ilk maçını 82-74'lük skorla kazanmıştı.

Karşılaşmanın ilk periyotunu 24-22 önde bitiren Phoenix, devreyi de 48-40'lık üstünlükle tamamladı. 3.periyotun bitimine 5.24 kala farkı 19 sayıya 867-48) çıkaran Phoenix Suns, 13-4'lük Seattle serisine engel olamayınca final periyotuna 71-61'lik avantajla girdi. Son 6 dakikaya 77-68 ile giren Phoenix, 5.35 kala Diana Taurasi ve Candice Dupree ile 83-70'lik skoru yakaladı. Sue Bird, Lauren Jackson ve Swin Cash ile 18-5 seri yakalayan Seattle, 36 saniye kala skoru eşitledi (88-88) 23 saniye kala Phoenix Temeka Johnson ile hücumdan boş döndü. Johnson'a blok yaparak sayıya izin vermeyen Sue Bird, 2 saniye kala Tanisha Wright 'ın asistinde bulduğu üçlükle takımını 91-88 öne taşıdı. Taurasi 'nin son saniye üçlüğü isabetli olmayınca Seattle maçı 91-88 kazanıp WNBA finalisi olarak sahadan ayrıldı.

Seattle'da Swin Cash 23 sayı(8 rb, 4 ast) ile en skorer isim olurken Lauren Jackson 20 sayısına 8 ribaunt ekledi. Maçın kahramanı Sue Bird, 16 sayı, 8 asist, 5 ribaunt ile oyunu tamamladı. Bird, 2.8 saniye kala kritik üçlüğü bulana kadar kullandığı 9 üç sayılık atışın 2'sinde isabet bulabilmişti. Wright 14 (4 rb, 5 ast), Little 10 (8 rb) sayı ile mücadele etti.

Phoenix Mercury'de ise Fenerbahçe'ye transfer olan Diana Taurasi, 34 dakikada 28 sayı (2/4 iki sayı, 7/11 üç sayı) ile oynamasına rağmen takımını galibiyete taşıyamadı. 6 ribaunt, 1 asist, 2 top çalma ve 4 blokla oynayan Taurasi 5 de top kaybetti. Candice Dupree 17, Temeka Johnson 15 sayı, 12 asist, 4 ribaunt, Tangela Smith 10 sayı, 7 ribauntla maçtan ayrıldı.

Doğu Konferansı finalinde ise Atlanta Dream, New York Liberty'i 81-75 (27-21, 17-18, 12-17, 25-19) yenerek seride 1-0 öne geçti. Atlanta'da Mc Coughtry 21 (5 rb), Lyttle 18 (13 rb), Desouza 12 (11 rb) sayı ile oynarken New York Liberty'de Cappie Pondexter 35 dakikada 24 sayı (7/17 iki, 1/3 üç sayı, 7/7 serbets atış), 4 ribaunt, 4 asist, Pierson 18 (5 rb), Powell 15 (4 rb, 4 ast) sayı ile maçı bitirdi.

Vay be 7/11 üçlük atmış...

Taurasi 11de 7 isabet ucluk ile mi oynadi :shock: ayni zamanda 4 blok yuuuh diyoruum

Geri