• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahoo NBA Fanstasy League 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirhan Duran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Puanları 0
Çözümler 0
@Emirhan Duran
Erdal abi 1. ligi açmış demek ki zamanı gelmiş.Yaklaşık 1 ay sonra NBA başlıcak.

Lig 12 kişi olucak ve şu anda 2 kişilik boş yerimiz var.

Katılımcılar :
1.Emirhan Duran
2.Doğan Sağlam
3.Canberk İşcan
4.Çağlar Keçeli
5.Ertan Vatansever
6.Sunay Sönmez
7.Furkan Şenbabaoğlu
8.Kaan Şencan
9.Mustafa Günler
10.Sercan Horozcu
Bu arada geçen sene aramızda olan Eren Akın ve Sühan abiye 1.ligde başarılar :)

İki ligde de oynayabiliyoruz dimi? Geçen sene çok zevkli geçmişti maçlar kadroyu bozmayalım bence.

İki ligde de oynayabiliyoruz dimi? Geçen sene çok zevkli geçmişti maçlar kadroyu bozmayalım bence.

abi kadroyu bende bozmak istemiyorum ama 2.ligin amacı oynayamayanların oynamasaydı o yüzden 2 ligdede oynamak pek olmaz gibi :)

Anladım kardo, ozaman 1. ligin kadrosu belli olsun ona göre bi ayar çekeriz. :)

Emirhan, lig için yeterli [8'in üstünde] katılımcınız varsa 1. lige Sunay'ı alıyorum.Yoksa, bizim ligin takım sayısını 12'ye indirip mevcut kadroyla ligi tamamlayı düşünüyorum.Sizin ligede oynayacak adam kalsın.

Şu an ligde kaç kişi var?

Bende varım eğer yer varsa.

Emirhan, lig için yeterli [8'in üstünde] katılımcınız varsa 1. lige Sunay'ı alıyorum.Yoksa, bizim ligin takım sayısını 12'ye indirip mevcut kadroyla ligi tamamlayı düşünüyorum.Sizin ligede oynayacak adam kalsın.

Şu an ligde kaç kişi var?

abi şuanda 5 kişiyiz Furkan abiden haber almadım onla birlikte 6 oluruz şimdilik

Tamam, Emirhan.Sunay'ı ligine alabilirsin.Biz 12 kişiyle tamamlıyoruz ligi.

Bu sefer sezon öncesi maçlara daha fazla çalışacağım. Şampiyonluk için baş koyduk bu yola :)

her zaman oynadığım bir lig var diye tereddüt etmiştim ama buradaki 2.ligde yer var ise bu sene ekstra olarak katılabilirim.

yazıyorum o zaman

Kimseden ses seda çıkmıyor :( Ligi kurucak yeterli sayıya sahip değiliz

Kaç kişi olmamız gerekiyor?

4 Kişiye bile lig kurabilirsin ama sağlıklı ve rekabetçi bir lig kurmak istiyorsan minimum 10 kişi olmalı ligde.

Geçen sene çok güzeldi. Bu sene neden bu kadar az talip oldu anlayamadım.

Beyler nerelerdesiniz NBA başlayacak adam bulamıyoruz :(

Milleti dürtelim bakalım ...

Pek bakamadım bu ara ama hala yer varsa varım ben de.

Son olarak bu lige katılacakların kişi sayısını yazın isterseniz, 12 kişi olursa oynanır ki bence rahatça bulunmalı 12 kişi.

Geri