• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahoo NBA Fanstasy League 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirhan Duran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Carmelo hariç neredeyse tüm oyuncuların performansı yerlerde. 1-8 gerideyiz ayıptır canlanın biraz.

İsteyen arkadaşlar vardı; Kawhi Leonard için takas tekliflerine açığım.

Jamal Crawford'a karşılık Ömer Aşık'ı istiyorum. Kimde Ömer :)

Sayı sorunun varsa Jamal Crawford bu sene onu baya bir karşılayacak gibi duruyor ama :) Kevin Love döndükten sonra tekrar takas ederiz problem olmaz ;)

Sayı sorunun varsa Jamal Crawford bu sene onu baya bir karşılayacak gibi duruyor ama :) Kevin Love döndükten sonra tekrar takas ederiz problem olmaz ;)

sayı sorunum olsa balıklama atlardım ama ribaund ve blok sorunum varken olmaz :)

Sonuncu olcak kadar kötü bi kadrom yok aslında çıkışa geçmek lazım

Draftta Bynum ve Amare seçerek risk aldım ama bu kadarını da beklemiyordum.İkisinin de ne zaman döneceği hala kesin değil. Roy sakatlandı,hadi o normal. Ben Gordon'ı aldım aldığım günden beri oynamıyor. Stuckey sakatlık geçirdi vs. vs. İlk 5-6 hafta play-off yarışından kopmazsak iyidir,sonra toparlanırız.

İlk galibiyetimi bu gece alıyorum

Kevin Love'un yokluğunu biliyorduk da Kyrie Irwıng de gitti. Ağlasam mı ki.

Yok mu takas peşinde koşan

Andre Bargnani Jason Terry ve Rudy Gay için gelebilcek tekliflere bakılır

LAmarcus Aldridge-Deron Williams?

Sunay abi Kevin Martin veya Kevin Love'a talibim :D

Emirhan, buradaki durum nedir?Lig tablosunu yazabilir misin buraya ?

h7suj.png

Guard çokluğundan kadro kuramıyorum. Rubio, Redick, Wade, Jennings, Lou Williams, Kemba Walker.. Abartmışım biraz sanki :o guard karşılığında PF/C istiyorum. İlgilenen varsa özelden veya burdan ulaşsın anlaşırız ;)

Lig Playoff yarışı çok güzel gidiyor 5 ve 6. sıra için 5 aday var

Geri