• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahoo Nba Fantasy League -2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emirhan Duran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Çözümler 0
@Emirhan Duran
Sezonun Başlamasına 1 ay kaldı 12 kişilik bir lig olmasını düşünüyorum

1.Emirhan Duran
2.Canberk İşçan
3.Doğan Sağlam
4 Taner Demir
5.Batuhan Emiroğlu
6.Sercan Düşmez
7.Kaan Şençan
8.Sercan Horozcu
9.Muhammet Sözduyar
3 kişilik daha yer var.Yeterli ilgi olmadığı için oyuncu sayısını forumla sınırlı tutamıcam sanırım :)

Diğer lige geç kalmışım buraya katılayım o zaman. Burda yer var heralde :)

Draft tarihi felan kararlaştırıcak mıyız gerçi daha 3 kişi eksiğimiz var ama :)

23 Ekim tarihi saat 9.30 şu an ama Herkes Foruma uğramadığından dolayı Fantasy sayfasına bir post açıcam tartışırız orda

23'ünde Valencia ile El maçımız var. Tarihi değiştirmek daha iyi olur. 22'sinde de Dortmund maçımız var, ya 21'ine çekelim tarihi yada 24,26,27'si falan yapalım.

Beyler hala yer var mi ve nasil kayit oluyoruz fantasy draft a lutfen yardimci olabilirmisiniz.

2 kişiden haber bekliyorum :)

Kaan'ın tavsiyesiyle draftı 21 Ekim Saat 10'a aldım önümüzde 5 gün var lig tamamlandı artık hepinize bol şans :)

Emirhan Duran;n886978' Alıntı:
Kaan'ın tavsiyesiyle draftı 21 Ekim Saat 10'a aldım önümüzde 5 gün var lig tamamlandı artık hepinize bol şans :)

21 ekim de işteyim ama telefondan katılabiliyor muyuz drafta ?

Muhammet Sözduyar;n887417' Alıntı:
21 ekim de işteyim ama telefondan katılabiliyor muyuz drafta ?

katılırsın 21 Ekim Akşam 10'da wifi varsa sıkıntı olmaz Yahoo Fantasy uygulamasını indir daha rahat olur

Emirhan Duran;n887428' Alıntı:
katılırsın 21 Ekim Akşam 10'da wifi varsa sıkıntı olmaz Yahoo Fantasy uygulamasını indir daha rahat olur

Saati 23:15 ya da 23:00 yapma imkanımız olsa çok güzel olur gerçekten.Tam 10.30 da çıkıyorum işten

Muhammet Sözduyar;n887454' Alıntı:
Saati 23:15 ya da 23:00 yapma imkanımız olsa çok güzel olur gerçekten.Tam 10.30 da çıkıyorum işten
hocam bir milletle konuşuyim sana söylicem burdan :)

Hocam tarihi ileri atıp saati ayarladım herkesin 1 hafta daha zamanı var 28 Ekim Saat 23.15

Tamamdır bana da uygun oldu :)

Gece işten geç gelicem oto drafta kaldık :) Neyse oto draft yapsın sonra takasla düzeltiriz :)

Muhammet Sözduyar;n888225' Alıntı:
Gece işten geç gelicem oto drafta kaldık :) Neyse oto draft yapsın sonra takasla düzeltiriz :)

valla tarihi senin için ileri attım ama yine olmadı :) sağlık olsun 11.15 draft vakti hayırlısı :)

Drafta katılmayı başardım zor şartlar altında olsa da :D 1.sırayı görünce güzel de takım kurdum

Geri