• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Boris Diaw'ın ortalamalarının çok altında oynaması, Cousins'in sakatlığından dolayı oynamamasından dolayı son günde 31 ribaunt fark yedim ve ribauntlarda geçildim. Top kaybında sadece 1 farkla önde bitirerek maçı 5-4 kazandım :)

Güzel kapışma oldu yahu :)
 
Çağlar Amare+Butler'a ne diyosun?

Sercan Butler istediğim özellikleri karşılamıyor maalesef. İlk haftada hiç beklemediğim bi skorla Ereni 7-2 yendim. Bunda oyuncularımın bu hafta ekstradan işler yapması etkili oldu.
 
Berbat bir hafta. 7-2 kaybettim. Asist ve steal de çok ufak farklarla kaybettim üstüne Beasley sakatlandı.
 
Daha öncede dediğim gibi her türlü teklife açığım
 
Deron Williams için tekliflere açık olabilirim :D
 
ömer kevin love için benim takımdan kimi istersin?
 
Çağlar düşündüm taşındım Howard için Amare ve Johnson u veriyorum gönderiyim mi teklifi
 
ömer kevin love için benim takımdan kimi istersin?

Abi ribaunt ve sayı olarak benim en önemli parçalarımdan. Bölgesine göre ekstra bir de üçlük katkısı veriyor. Yani Kevin Love için tekliflere kapalıyım :)
 
Kobe'nin canı sağolsun. Dün 6/28 atarak hem sayıyı hem yüzdeyi ALperen'e vermemi sağladı 5-4 kaybettim:) ALperen'İ tebrik ediyorum. 700 üstü sayı atıp sayıyı kazanamamak ilginç bir deneyim oldu. Geçen sene 400-500lerdeydi (gerçi maçlarda bu kadar sık değildi)
 
Lamar Odom'ı isteyen varsa iyi kötü bir oyuncu karşılığı verebilirim. :)
 
Richard Hamilton sakatlanmış, ne kadar sürecekmiş bilgisi olan var mı ?

Blake Griffin için önce Çağlar abiyle görüşücem ondan sonra diğer tekliflere bakarız :D
 
Ozaman senin aklındaki teklif nedir benim takım için Alperen söyle bakalım?
 
Ozaman senin aklındaki teklif nedir benim takım için Alperen söyle bakalım?

Takımının ismi ne Doğan abi? bir bakayım.

Aydın-Doğan Aş mi ? :) O zaman mantıklı bir takas teklifi veremeyeceğim malesef :D
 
Geri
Üst