• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Alperen, Ryan Anderson'ı elimden çıkarmak istemiyorum. Takımımdaki en yararlı oyunculardan biri. Fakat Nowitzki-Gasol değişikliğine varım. Nowitzki daha skorer Gasol ise daha çok ribaunt alıyor. Asistlerde de Nowitzki üstün fakat asist problemim olmadığı için bana iyi gelir bu takas.

Amacım Nowitzki ile Anderson'ı birlikte almaktı. Madem şansımız yok bir başka takas teklifinde görüşürüz Sunay abi :)

Ryan Anderson takasını ancak Eric Gordon sakatlıktan çıkınca düşünebilirim.

Çağlar Howard takasına cevap vermiyormusun ertelenip duruyor kabul etmeyeceksen başka adam alıyım.

Jrue holiday ve gerald wallace için teklifleri alabilirim.

Kevin Love için Pau Gasol'ü teklif ediyorum.

İstikrarlı olarak her hafta bir basamak çıkıyorum böyle devam :)

İnternetim bozuldu, takaslarla ilgilenemiyorum kusura bakmayın. Kevin Love için teklifler var ama elimden çıkarmayı düşünmüyorum açıkcası. Başka teklifleriniz varsa bekliyorum.

Alperen cin olmuş... :D :D

Brandon Bass JJ.Hickson Kendrick Perkins takas tekliflerini bekliyorum

Estağfurullah Eren senin kadar cin olamam :) Sene başında bir takas teklifim vardı sana kabul etmemiştin, şimdi doğruyu söyle kafanı kaç kez duvara vurdun ??? :D

Hangisiydi o ya, hatırlamıyorum. :D

Hatırladın, hatırladın :D

Sercan sanırım beni rezil rüsva edecek :)

Daha 2 gün bitmesine rağmen 5 istatistiği de garantilemiş bulunuyorum :) Emirhan için liderliğe yükseldiği haftada ağır bir darbe olacak :)

Sunay şimdilik 9-0 gözüküyor ama geçen hafta son maçlara 7-2 önde girmiştim 5-4 kazanabildim. Ayrıca 3 adamım sakatlanmış herşey değişebilir. :)

Sunay şimdilik 9-0 gözüküyor ama geçen hafta son maçlara 7-2 önde girmiştim 5-4 kazanabildim. Ayrıca 3 adamım sakatlanmış herşey değişebilir. :)

İnşallah dediğin gibi olur ama çok iyi kadron var. Eric gordon dönmediği sürece pek şansım yok

Takaslardan sonra takım toparlandı. Alperen'e karşı 7-2 öndeyim böyle bitirmem zor ama 6-3 falan alırsam süper olur.

Geri