• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahoo NBA Fantasy League 2011-2012 (2)

Carl Landry takası yapılır

Canberk en iyisi sen onu FA'e yolla. :)

Öyle yapmayı düşünüyordum zaten Sunay abi dedim belki biri alır ama sanmıyorum :)

Ya Doğan abiyle benim takas bir türlü iptal olmuyor, niye?

İnternetim bozuldu, takaslarla ilgilenemiyorum kusura bakmayın. Kevin Love için teklifler var ama elimden çıkarmayı düşünmüyorum açıkcası. Başka teklifleriniz varsa bekliyorum.

Haslem- Dalembert diye bir teklifim var Ömer.

Ayrıca Haslem+ Amir-S.Jacson-Reddick karşılığı bir teklifi olan varmı?

Haftayı 7-2 ile geçip 3.lüğe yükselmiş bulunuyorum. :)

Geçen hafta kaybettiğim liderliği, bu haftayı 7-2 ile geçerek tekrar ele geçirdim. :)

Gerald wallace ve Derozan için tekliflere açığım

Mağlubiyetle geçen ilk 2 haftadan sonra yaptığım takaslarla çok çok iyi bir takım haline getirdim takımımı. Bu hafta D-Rose ve CP3 hiç maç oynamadı, Hidayet ise sadece 1 maç oynadı. Kısaca 9 oyuncuyla oynamama rağmen Furkan'ı 5-4 geçtim. Onlar döndüğünde her şey bambaşka olacak, bekleyin beni millet! :)

Bu arada, şu an için tek düşündüğüm takas Ibaka. Blocker arayan varsa, McGee ile beraber ligin en iyi blokçusu olan Ibaka'ya teklif alabilirim.

Alperen Bargnani döndü, hem de bayağı bi döndü yani :)

Her şey çok güzel giderken, gelen 3 sakatlık haberiyle yıkılmış durumdayım. Oyuncular ne zaman dönecek bilmiyorum ama ağır yara aldım diyebilirim.
Marcus Thorton-Luke Ridnour-D.J. Augustin sakatlanan isimler.

Ben sakatlıklardan ötürü bariz oyunu bırakma noktasına geldim yahu yok yani böyle şansla hiç bir şey olmaz benim takımdan.

Ben sakatlıklardan ötürü bariz oyunu bırakma noktasına geldim yahu yok yani böyle şansla hiç bir şey olmaz benim takımdan.

Abi benim geçen hafta bir ara 4 oyuncum sakattı. Rose, CP3, Hido ve Noah, önemli oyuncular hem de. Ama playoffa kalmak önemli olan. Sakın bırakma yani.

Valla Eren sağ olsun benim hiç bir oyuncum 1-2 haftalığına sakatlanmıyor, acayip soğuttular yani sağ olsunlar. Bakalım artık.

Artık tam kadro olduğuma göre, ligi süpürmeye başlayabilirim. Korkun benden. :P :)

Her şey çok güzel giderken, gelen 3 sakatlık haberiyle yıkılmış durumdayım. Oyuncular ne zaman dönecek bilmiyorum ama ağır yara aldım diyebilirim.
Marcus Thorton-Luke Ridnour-D.J. Augustin sakatlanan isimler.

Ömer bende uzunlar sende kısalar sakat Dalembert-Calderon takası ikimize rahatlatır diyorum

Geri