Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda kendinizde ayar yapabilirsiniz. Tercih listenizi oluşturursanız aktif değilkende o sırayla seçer. Yoksa en üst sırada kim varsa onu seçiyor otomatik draft. Bir 100-150 oyuncu atıp listeleyin.
Spree ve parma maniac geldiğine göre 3.lük mücadelesi yapacağız. Herkese bol şans. Ben hiç iddialı değilim, sonuncu olmamaya gayret göstereceğim. Draft sırasında üstlerde olsak bari.
Tek korkum 90 saniye icinde istedigim oyuncuyu bulup secememek.:S İlk senem malum. Cok iddaali degilim o yuzden ilk senemde. Diyelim istedigim bazi oyunculari secemedim 2. haftada secebiliyor muyuz. Bir de 00:00 da ya draft. Siteye girince nerelere tiklayacagiz katilmak icin.
Nilay abla istediğin oyuncu zaten tanınan ,bilinen , belli istatistikleri tutturması beklenen bir oyuncu ise boşa çıkmaz mutlaka bir turda gider.Boşa çıkarsa "players" bölümünden alabiliyorsun.Ama bunun için kadrodan bir oyuncuyu yollaman lazım ve haftada 4 oyuncu değiştirme hakkın var.
Siteye girince en tepede "draft central" bölümü var.Draft'dan yaklaşık 5-10 dakika önce canlı draft linki geliyor o bölüme.Orayı tıklaman yeterli.
Birde 90 saniye yeni başlayanlar için bile fazla bir süre.Oyuncuyu seçip kadroya katmak 1 saniyelik iş.Güvendikten sonra o sürenin %1'ini kullanmadan seçebiliyorsun oyuncuyu.
Nilay abla daha önce de yazmıştım mock draft a katıl sistemi kavrıyorsun hemen,ben de ilk defa oynayacağım,mock draft sayesinde hemen çözdüm bişeyi yok yani basit..
O değil de bana da bir yardımcı gerekebilir.Havalardan mıdır nedir,iki gündür hem net gidip duruyor,hem elektirik kesintileri oluyor,benim şansıma şimdi tam draftta gider.Var mı yardımcı olabilecek ?