Yahoo Nba Fantasy League 2013 -2014 2

Berbat bir haftaydı. 7-2 kaybettik. Cousins, Pekovic, Varejao hiç yoktu. Bradley sadece bir maç yaptı. Wade ve Deron Williams'tan hala yeterli katkı alamıyoruz. All Star arasından sonra inşallah hepsi tam ve formda döner.
 
Sakatlıklardan, formsuzluklardan belimizi doğrultamamıştık zaten birde üzerine takaslar vurdu. Granger'ı alıp belki toparlarız diye düşünmüştüm ama oda hemen kapılmış.
 
Son hafta aldığım 8-1'lik mağlubiyete rağmen son sıradan play-off'a atamyı başardık kendimizi. Kaç yıldır oynuyorum bu oyunu ilk defa bir sezonda 8-0 ve 8-1'lik mağlubiyetler aldım. Yinede play-off'a kalmayı başardık. Bu sene hem takaslar, hem formsuzluklar hemde takaslar vurdu beni.

Son sıradan girsekte play-off'a umutsuz değilim. Bu hafta 3 maç fazlam var (Tabii yine süpriz sakatlık yaşamazsak ve Wade oynarsa 4 maçtada.) Griffin'in sadece 2 maçı olmasıda kötü oldu. Ama rakiptede LMA'in durumu önemli. Olurda oynamazsa benim için büyük avantaj olur.
 
Geldik final haftasına.

6. sıradan son anda kendimizi attığımız playoffta finale kalmayı başardık.
İlk seride özellikle LMA'nın olmaması benim avantajıma oldu ve Ertan'ı elemeyi başardık. İkinci turda ise Emirhan'la gerçekten iyi bir seri oldu. Herşeyin olabileceği bir seriydi. Özellikle son gece herşey olabilirdi ve 5-3 ile kazanmayı başardık ve finale kaldık.

Finalde Sercan ile oynayacağız. 6-3 ve 8-1 kaybetmiştik normal sezonda. Yine işimiz kolay olmayacak. Maç sayımız eşit. Ama sezon genelinde olduğu gibi yine sakatlık sıkıntımız var gibi gözüküyor. Wade, Griffin, Varejao şuanda sakat gözüken oyuncular. İşimiz zor. Tabi buraya kadar gelmek bile başarı benim için. Bakalım neler olacak.
 
İlk geceden Pekovic ve Bradley'i de sakatlar kervanına ekledik.

Pekovic, Bradley, Griffin, Wade, Varejao şuanki sakat listemiz. D-Will'in de tabii ne yapacağı belli olmaz. Bradley'i gönderdimde diğerlerini göndersemmi bilemedim. En baştan beri bu yola beraber baş koyduk ve kıyamıyorum. Zaten pek ümitlide değilim seriden. Karar veremiyorum ne yapsam. :)
 
Kaan iyi olan kazansın. :) Maçlarımız eşit ama benim adamların hepsi aynı gün oynuyor. Finale kadar iyi gelmişsin ben Emirhan çıkar diye tahmin etmiştim tebrikler. :)
 

Üst