Yahoo Nba Fantasy League 2014-2015

Bu arada bu hafta Sarper ile öyle bir seri oynuyoruz ki yahoodaki en garip geçen serim olabilr. Neyi aldım desem , neyi verdim desem hepsi her gün el değiştiriyor. Asist ve top çalma kesin bende. Ribaund ise kesin Sarper'de. Gerisini ise şu an tahmin etmek mümkün değil.
Şut yüzdesi şu an bende ama onun uzunları benim ise kısalarım oynuyor bugün. Yani ortada
Faul yüzdesinde az farkla öndeyim ama bu gece kim iyi faul atarsa o alacak.
Üçlük ve skorda Sarper önde ama bugün benim oyuncularımın skor potansiyeli daha fazla.
Blokta eşitiz ve Sarper'in daha çok uzunu oynayacak. Fakat bende de Henson oynayacak bugün.
Top kaybında da eşitiz. Bence burayı kaybederiz. Top kaybını iyi biliriz biz :p
Sonuç olarak Lebronsuz Rubiosuz Pekovicsiz oynadığım seriyi 8-1 kazanma şansım da var ; 7-2 kaybetme şansım da. Son güne bu kadar muallakta girilen başka bir seri yaşamamıştım.
 
Sühan abiye 5-4 kaybettik seriyi. Ama genel olarak takımımdan memnunum. Pekovic ve Rubio yakında dönecek. Tam kadro takımımın ne yapacağını merak ediyorum. Tam kadroyken üçlük , asist , top çalma cepte olacak. Buna karşılık top kaybı ve ribaundu , bu konuda aşırı kötü olmayan herkese hediye edeceğim. Kalan 4 taneden en az 2 tanesini almak için oynayacağız.
Haftaya Turan abi ile oynuyoruz . Önemli maç ve 6-3 gibi bir galibiyet bekliyorum.
 
Kobe'nin sezonu kapattığı söyleniyor, haftaiçi herşey netlik kazanacakmış ama büyük ihtimalle kapattı. Fantasy League açısından benim için de sezon kapandı gibi birşey olacak ama işin basketbol tarafından bakınca bu adamın belki de basketbolu bırakma ihtimalinin olması dahi üzüntü verici. Bunca ağır sakatlığa rağmen, hatta bu sezon da birçok maçta sakat sakat oynamasına rağmen direndi. Umarım önümüzdeki sezon son kurşununu atar da öyle bırakır.

Bu arada Brandon Jennings de sezonu kapatmış. Takımının ve kendisinin formda olduğu bir dönemde sezonu tamamlaması kötü olmuş.
 
Bizde tam rüzgarı arkamıza almışken Jennings'i kaybettik. Beklentilerimi fazlasıyla karşılıyodu, çok kötü oldu play off yarışı verdiğimiz bu dönemde.
 
Kentavious Caldwell-Pope ve TY Lawson'ın iğrenç şut performanslarına rağmen şut yüzdesinde ki fark sadece %5.Hala bu konuda umut var.Reboundu da alırsam Tanju'yu 7-2 yenebilirim.Normal şartlarda bloğu da almam lazım ama her uzunu minimum 4 blokla maç bitirdiğinden bu pek mümkün değil.Adamın oyun kurucusu bile 2 blok koydu bugün.
 
Beyler,
Noah, Nurkic, Horford, Tyreke ve Fournier takas listesinde. Uzunlarımı değiştirmek istiyorum o nedenle takas değerini artıracak Tyreke'yi de topa soktum. Teklif bekliyorum.
 
Henson takasa açıktır. Bloktan umudum yok . Tek başına bi yere kadar geliyor ama takımda başka bir tane bile blok yapan adamım yok. İstediğim oyuncunun top kaynı çok olabilir problem değil . Yeter ki yüzde 60la filan faul atmasın.
 
Çok uğraştık didindik ama kendimizi play off potasının içine atamadık, neyse sağlık olsun :). Bu ligdeki ilk yılımda en azından play off yapmayı hedefliyordum ama olmadı. Düzenli olarak aktif olan, oyuna heyecan katan herkese teşekkürler.

Oyunun kaderi benim için istikrarlı katkı alamadığım ilk iki sıra seçimim olan Kevin'lerle şekillendi (Love ve Durant). Tabii ki Durant'ı özellikle sakatken alsakta o sıradan o riske girilirdi. Yine aynı şekilde çok iyi giden Jennings'in sakatlığı falan derken kendimizi potanın dışında bulduk. Üst sıra seçimlerinden iyi katkı alamasakta bazı alt sıra seçimleri ve Fa'ler bizi yinede play off yarışında tutmayı başardı. Tüm oyuncularıma teşekkürler. Takımımın yıldızı olarak bu sene Khris Middleton'u seçiyorum :)

Şampiyonluk yarışı ise çok çekişmeli olacak gibi. Sağlık durumları çok büyük etken ama Kosun lan ibneler sanki bir tık önde gibi. :)
 
Lige katılan destek veren herkese teşekkürler gönül istiyor ki her kullanıcı lig boyu kadroları düzenli tutsun ama olmuyor. Benim için de takımın yıldızı tabi Hardenla beraber Rudy Gobert.Bu arada benim favorimde lider Furkan :)


Ben Erdalı elersem şampiyon olurum :) yine Erdal 4 ayak düştü. 5 maçı daha fazla zaten Erdal'ın ve Rudy Gay ve Isıah Thomas sakat ayrca Harden ve Bledsoe 3 er maçı var. Yüzdeler belirler gibi ama bakcaz artık :)
 
Kendimin playoff dışında kalmasından daha çok Westbrook'un playoff dışında kalmasına üzüldüm yemin ediyorum. Sene başında kızdım ettim sakatlandı diye ama affettirdi kendini. :)

Tony Wroten ve Daren Collison sakatlanınca asistte çok güdük kaldım. Ersan ve Gallinari yerine başkasını seçsem girerdim playoff'a muhtemelen. Altlardan güzel adamlar yakalamıştım.

Playoff'a kalanlara başarılar.
 
Deniz ilk gün 23 tane 3'lük falan öyle bi başladı ki, Golden State karşısındaki Dallas olma ihtimalim epey yüksek. Yüzdelerin ikisini de alamazsam işim zor.
Sezon geneline bakacak olursak da Gasol Kardeşler takımı her istatistikte taşıdı. Chris Paul'den daha iyi bir katkı bekliyordum, bizim playoff döneminde vites arttırıp affettirsin artık kendini.
 
Ligde sürekli sakatlık sorunları yaşadım geçen sene olduğu gibi. Eric Gordon'ı Ricky Rubio'su Pekovic'i filan derken bi ara Lebron bile sakatlandı. Şu ligde top kaybı konusunda tartışmasız en rezil ötesi takım olmama rağmen o haftadaki 4-5 sakattan dolayı turnover istatistiğini kazandığım haftalar oldu. Ancak bu eksiklerden dolayı takımı bir türlü tam göremedim. İşin garibi hala Pekovic ve Rubio katkı vermiyor :D
Seriye gelirsek ; şansım yüzde 10 filan.
Kısa ağırlıklı bir takım olduğum için genel yüzde tamamen şans benim için. Ancak 47nin üstüne filan mümkün değil çıkamam gibi.
Serbest atışın sene boyu ekmeğini yedim ama son hafta yüzde 60la attık. Takımım umarım bu hafta böyle komiklikler şakalar filan yapmaz
Sayı konusunda iyiydim ancak Matthews gidince biraz geriledik. Üstelik rakip baya iyi bu konuda. İşim çok zor.
Ribaundu prensip olarak yıllardır almıyor benim takımlarım. Anthony Davis - Aaron Brooks takası yapsam bile ribaundu alamam :D
Asist en iddialı olduğum yer. Fakat Rubio belirsiz ve karşıda Paul var. Üstelik Teague de yatış moduna geçti. Ancak elensem bile asisti kaybetmek istemem.
Top çalma konusunda tam kadroyken iyi gibiyiz. Fakat tam kadro olma olasılığımızı düşününce umudum azalıyor :D
Bloğu alırsam Fenerbahçe forması giyerim. O kadar iddiasızım :D
Top kaybında Furkan'ın takımından umutluyum. Benimkiler burayı kaybetmek için sonuna kadar zorlarlar ama sahaya çıkamadığımız için top kaybını kazanabiliriz :)
Sonuç tahmini : 6-3
Edit : Mustafa abinin takımı tam bir süpriz at gibi.
 
Hala Sarper'e elendiğime inanamıyorum. Kısalarımın 100 Asist fazla yaptığı bir seride steal ve 3 sayıyı kaybetmişim ki son gün Sarper benden 7 steal fazla yapmış. Tebrik ediyorum Sarperi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi 2-3 takımdan bir olmama rağmen ilk turdan elendik. Seneye bakacağız artık
 
8 takımdan 6sından üstündüm ama 2 takımdan biri rakibimdi. Açıkcası Erdal - Furkan finali olur eğer anormal maç eksiklikleri ve sakatlıklar yaşanmazsa.
Furkan bu arada %87 faul atmak nedir ???? :D
 
Sakat diye LaMarcus Aldridge'î yedeğe aldım , adamın oynacağı tuttu.19 Sayı-9 Rebound-1 Blok ve 5/6 serbest atış çok kritikti.Keşke Jordan Hill'in yerine onu alsaydım.

Eğer saha içi yüzdesini alıp 5-4 bunun şerefine güzel bir şarap açacağım.Her gün birileri sakatlanıyor.Aldridge düzeldi ama Jordan Hill ve Bradley Beal arka arkaya sakatlandı.Zaten gelecek sene Jordan Hill'i seçeni eşekler kovalasın.Hem Batug 4. Lig'de hem Gsbasket'de sezonun içine etti yeteneksiz herif.
 

Üst