• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakın Deplasman Maçlarına Beraber Gitme Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Duran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Çözümler 0
@Onur Duran
2 sene önce fln toplanıp gidilmişti yakın yerlere.. ligin 2.yarısı ankara ve bursa deplasmanlarıı örneğin .. görüşler???

İş takvimim müsait olduğu durumlarda ve bir organizasyon yapılacaksa ben gelirim.

Tarkan AKGÜL' Alıntı:
İş takvimim müsait olduğu durumlarda ve bir organizasyon yapılacaksa ben gelirim.

Sen ilk önce kendi evimizdeki maçlara gel de , deplasmanı sonra düşünürsün canım.

:) Cuma salondayım.

Onurcukkk efendi daha dün 1 bugün 2 hele sen 1 iç saha maçlarına gelmeye dewam et...

Arda EZER' Alıntı:
Sen ilk önce kendi evimizdeki maçlara gel de , deplasmanı sonra düşünürsün canım.

Cuma salondayım ve bir süprüz yapıp GSbasket.org atkımla orda olabilirim bilgine başkan. :atki

Tarkan AKGÜL' Alıntı:
Cuma salondayım ve bir süprüz yapıp GSbasket.org atkımla orda olabilirim bilgine başkan. :atki

Öyle bir ürün yaptırmış mıydık :roll:

Hayır yaptırmamıştık.

Başkan, seni de bekleriz maça müsaitsen. :) GSBasket pantolonumu gösteririm sana..

Ömer' Alıntı:
Başkan, seni de bekleriz maça müsaitsen. :) GSBasket pantolonumu gösteririm sana..

Ne oluyo ya ? :ehue

Dur daha ben yeni çıkan ürünleri göstericem :D
Çilekli gsbasket ürünleri.

Cem Sümer' Alıntı:
Bu arada Cuma günü Alpella maçında da gsbasket.org polarlı birine rastladım..

Bu söylediğin çok şaşırtıcı bir olay değil ki :roll:

Ayrıca Galatasaray tribünlerinde bir Cem Sümer daha var bilmem tanır mısın, senden bir hayli büyüktür. Cem Sümer adını görünce direk o sandım zaten.

arkadaslar tekstilci anlasılan ;)
bende sınavda fırsat bulursam gelcem maca

Konu dağılmış ama ben iç saha maçlarına gidiyorum..Laf atmayın yani :) Bursa'daki Tofaş maçına da hem arkadaşımı görmek hem de beraber izlemek için gitmek istiyorum..Gidecek olan varsa İstanbuldan gidebiliriz..Yada tribünde buluşabiliriz..Gerçi çok var ya..

Geri