• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Acilen gönderilmeli zaten taraftar sezon basinda bile istemiyordu bundan sonra zoraki birliktelik iki tarafada fayda saglamaz.

Sonuç ne olursa olsun İSTİFA İSTİFA İSTİFA!

Hemen kovulması gerekiyor koç filan değil. Rajkovic mesela koç ama bu adam koç değil.

Biz acaba başka bir maç mı seyrediyoruz , bu nasıl bir torpil , yine söylüyorum şu anda arasanız bile bu kadar kötüsünü bulamazsınız.

Ancak hakem yardımıyla maç kazanabilen bu kişinin Galatasaray'dan kovulması için gereken her türlü çaba sarf edilmeli. Galatasaraylıların %99'unun kendisinden utandığı ve iğrendiği açıkken takımda tutulması takımımıza ihanettir.

Ancak hakem yardımıyla maç kazanabilen bu kişinin Galatasaray'dan kovulması için gereken her türlü çaba sarf edilmeli. Galatasaraylıların %99'unun kendisinden utandığı ve iğrendiği açıkken takımda tutulması takımımıza ihanettir.
Erdal hocam son top için haklısın faul kimsenin içine sinmedi. Ancak maç boyunca koç ezikliginden hakemler ezip geçti Galatasaray'ı. Bjk yada fb koçu kenardayken kesinlikle rakibe bu kadar kolay fauller çalınma. Tabikide buda koç kaybakli ağırlığı yok.

Git artık biz utanıyoruz senden.

*Rahat rahat önde olduğun maçta kontrolü alamamandan

*Son topa mola saklamayı bile akıl edememenden

*Sanki Eurolig koçuymuş gibi saçma sapan kendini Eurolig antrenörlerinin birliğine aldırıp buna kurum kurum reklam aramandan (canımı sıkarsa ispat da ederim hiç sorun değil)

*Geldiğinden beri doğru düzgün ne oynadığımızı kimsenin bilmediği o basketbol anlayışından

*Doğru düzgün scouting dahi yapmayıp ligden oyuncu toplamından

Utanıyoruz yahu utanıyoruz artık gitmen için daha ne olması gerekiyor? Azıcık da mı olsa gururun yok? Lütfen istifa et seni istemiyoruz.

Rüyamda İstifa ediyordu ...
Tez zamanda gerçeklemeşesi dileği ile istifa etmezde .

Basketbolu bilmediği kesinde
bizim de bilmediğimizi zannetmesi çok ayıp

Bence Turkiyenin en iyi coachu, hiçbirimiz anlamıyoruz bu işten ben onun farkına vardım yoksa neden Turkiyenin en buyuk kulübünde hocalık yapmasına izin verilsin ki...

Biraz vizyonu olan yönetici ve menajer Yakup hocayı gönderir, Sfairopoulos getirir. Nerdeeeee..

Bence Turkiyenin en iyi coachu, hiçbirimiz anlamıyoruz bu işten ben onun farkına vardım yoksa neden Turkiyenin en buyuk kulübünde hocalık yapmasına izin verilsin ki...
Berk, kardeşim ciddimisin? yoksa ironimi yapıyorsun diye düşünüyorum ama ☺️☺️☺️

Yerine kim gelir?
Renkdaş,sezonu kurtarmak adına bir coach bulunur bulunurda; inan buldukları hoca ya bu stajyer ayarında olur yada yakuptan daha gayretli, iyi niyetli bir coach olur. amma velakin ona bırakılan enkaz düşünülmez elinde sihirli değnek varmış gibi davranılıp gayretli, iyi niyetli, olması suç kabul edilir onada yol verilir mutlaka.çünkü burda başarılı olmak değil günü kurtarmak salla başı al maaşı mottosu hakimdir.

Zamanında Koray Mincinozlu ,Halil Üner, Murat Özyer, Cem Akdağ , Okan Çevik gibi rezil dönemleri tribünden seyreden biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu stajyer koç dibin de dibi, bir an önce istifa edip gitsin, sonra kim gelirse gelsin ondan iyidir. Sokakta çakmak satan bir adam bile gelip takım kursa bundan faydalı olur.
Basketbol aklı bizim camiada olumlu bir konumda olmadığı için gerek coach, gerek yabancı, ve yerli oyuncu transferleri maalesef bırakın Bahçeşehiri bir merkezefendi, bir Manisa basket kadar olamıyor. ve hem Avrupa'da hemde ligimizde alabora olma yolunda ilerliyoruz maalesef.

Geri