Takim her geçen gun daha iyiye gidiyor; diye açıklama bekliyorum kendisinden...
Hocanın, sanırım soyadına aldanıp rakipleri çıkarır, toplar, çarpar, sekize böler diye düşünüp takımın başına bela ettiler.fakat görünen bu bela kolay kolay takımdan ayrılmak niyetinde değil ve birilerininde takımdan gönderilmesini hiç mi hiç istemediği aşikar.ALLAH yar ve yardımcımız olsun. bizlere sabır şubenin başındaki zatlarada akıl, fikir, versin ...Anadolu Efes bile kariyerli koçu Igor Kokoskov'u kötü gidişin ardından kısa sürede gönderebiliyor. Biz Ergin Ataman'ın yamağını 22 aydır çekmek zorunda kalıyoruz. Çöpe atılan o kadar büyük bütçelere ve o bütçelere rağmen en ufak bir başarı bile kazanamamasına rağmen.
Sırf Yakup Sekizkök'ün ileri seviye çapsızlığına daha fazla maruz kalmamak için bile Mayıs ayında yeni bir başkan ve yönetimin gelmesini istiyorum. Yeni bir başkan ve yönetim gelsin, Yakup Sekizkök'le Ömer Yalçınkaya'yı kovsun. Takıma düzgün bir menejer ve kaliteli bir yabancı koç getirsin. Sonrasında Galatasaray Basketbol Takımı'nı tekrar Türkiye'nin en zirvesine yerleştirelim. Çok da büyük bütçelere sahip olmadığımız 2010-2012 döneminde bunu başarmıştık. Tekrar bu noktaya gelebiliriz. Yeter ki çapsız ve vurdum duymaz insanlar bu takımın başında olmasın.