• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yarı Final 1. Maç | Banvit 57 - 79 Galatasaray CC

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan G?zlemci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
devre arasına kadar geriye düşmezsek moral,konsantrasyon ve kondisyon faktörüyle 3. periyot sonu yada 4. periyot başı kesinlikle maçı koparacağımızı düşünüyorum.(misal evimizdeki fülker,playoff son bjk maçı)...benim serinin kahramanı olmasını beklediğim adam ise kuşkusuz shumpert...teknik bir oyuncu ve dış şutlarla uzunlarıyla dolu pota altını da devirmiş olucak...shumPERT...pert edecek:)

Çok zor seri bizi bekliyor.Özellikle saha dezavantajımız bizi zorlayacak gibi gözüküyor.

Ben ne olursa olsun Oktay Hoca'ya ekibine ve bütün oyuncularımıza sonsuz derecede güveniyorum..

Finale çıkacağız inşallah !!!

Samıl Turancıftcı, Arca Yıldırım, Onur Uncu ve Furkan Senbabaoglu dortlusu gıdıyor Bandırma'ya, hayırlısı ıle artık.

İnşallah Fener formalı insanlar salona sokulup tahrik yapılmaya çalışılmaz, yeni yasaya göre bu durum suç teşkil ediyor.

Çok önemli bir maça çıkacağız. Takımımızın bu maça çok iyi motive olduğunu düşünüyorum.

Simmons ve Lance Williams bizi zorlayacaktır. Barış Ermiş'in en kötü maçlarından birini oynayacağını düşünüyorum. Simmons ve Lance Williamsı tutabilirsek bu maçı alıp, final için önemli bir adım atmış olacağız.

Galatasaray erkek basketbolu icin donum maclarindan biri.

Maçın başlamasına son 15 dakika kaldı artık.İnşallah kazanacağız..

Bizden salona giden 4lüyü az önce gördüm tv'de sanki yanlarında tanıdık bi yüz daha vardı. :)

Haydi bakalım başlıyoruz.

Bu arada spormax'ten izlemeyenler link için özel mesaj atabilir.

Jerry Johnson, Evren Büker, Joshua Shipp, Radoslav Rancik ve Ermal Kuqo ilk 5

Başarılar aslanlar sizlere güveniyoruz.:)

Arkadaşlar elinde link olan özelden yollayabilir mi?

Link varsa lütfen yollayabilir mi ?

Jerry vasat başladı maça .

Son 3 buçuk dakika ve TV molası geldi.Ermal'i içeride iyi değerlendirdik ama skor sıkıntısı yaşıyoruz şimdilik,onları içeriden iyi savunuyoruz.

Çok fazla top kaybı yaptık şu ana kadar..

Geri