• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yarı Final 4. Maç | Galatasaray CC 89 - 55 Banvit

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
bu maçla ilgili konuşulan hep taraftar oldu ne galatasarayımızın taktiği oyun yapısı ne de banvit in herkesin tek düşündüğü o salon dolcak mı salon dolduğu zaman galatasarayımızı kimsenin yenemiceğini herkes biliyor.salon dolsun taktik miş kimin oynucağı çok da önemli değill imkanım olsa bende gelirdim çünküüü biz fenev e 5 de 5 yaptırmıcaz biz onlardan daha çok hakediyoruz

Yarım saat içinde yola cıkıp salona dogru geçecem beanch arkasında görüşmek üzere....

21 sene önce son final. Son şampiyonluk. Adana'da..

[video=youtube;XDywC2cLPv0]http://www.youtube.com/watch?v=XDywC2cLPv0&feature=related[/video]

bu maçın cdsi var.hep izleyip imrenirdim "keşke bizde finallerde olsak "diye.umarım bu iş bandırmaya kadar uzamaz ve burada biter .

Yola çıkmak gerek...

Aslanlarımıza başarılar :)

Derse falan gitmedim, salladım. Bir an önce başlamasını bekliyorum sonra da keyifle finali bekleyeceğim. : )

Geçmiyor zaman.

Final havasında oynanacak bir maç bekliyor herkesi.Shipp ve Andric'ten beklenen ekstra katkıyı alamadık bu seride çok fazla.Shumpert çok formda,bugün yine sazı eline alacaktır.Tutku'ya çok önemli iş düşüyor.Banvit bugün varını yoğunu koyacaktır,yani herşeyi yapacaklardır kazanmak adına,dikkatli olmakta fayda var.Seyircinin olası tahriklere kapılmaması lazım.Umarım maçın sonunda güzel bir galibiyet alır ve bu hasrete son veririz artık.

Gençler varsa maçın linkini atar mısınız..

Kadroda olacağını beklediğimiz Doğukan yok,Melih var.Koç tabiki daha iyi bilir fakat bence yanlış tercih.

Yarın sınav var; akıllar bu maçta. Hadi be aslanlar!

Arkadaşlar maç esnasında twitter'dan #yenilmezarmada2011 mesajları atalım trend olsun artık!

Heyecandan titriyorum, inanılmaz bir durum. Sınavı falan bıraktık; Saldır Galatasaray!

link var mı renkdaşlar?

Spormax yorumcusu fenev'li nuh yine başladı adama bak ya ...

Maçı webtv'den izleyen var mı? Authorization failed diye bir hata veriyor mu sizde de?

Abdi İpekçi muhteşem.

İlk 5'imiz:

Shipp
Jerry
Goksenin
Shumpert
Ermal

Ben bu webtvnin ....

Ulan 2 senedir maçları burdan izliyorum futbolu birşey olmadı şimdi patladı

beyler izleyen özelden link atsın lütfen

Geri