• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yeni Grubumuz; Estudiantes, Caserta, Nymburk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogan Erkal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Can Erbesler birşeylet dedi maç esnasında ama anlayamadım tam.

Hatırlayan varsa yazabilir mi ?

Veli yiğitti sanırım :)
Estudiantesin 3sayı farkla kazanmasını istedi o ki bence de estudiantes 3 sayı ile kazanırsa çok daha iyi olur :)

En azından evimizde Estudiantese kaybetmesek şu an herşey daha farklı olurdu. Ancak son 2 maçta 2de2 yapmamak için bi sebep yok. Önce casertayı yenelim sonra finale bakarız.

caserta 40 32 önde :(

Pepsi Caserta'yı fazla küçümsedik sanırım.

3'lü averaj durumu olursa Estudiantes'e orada fark atacağımızı düşünmüyorum,içerde Casertayı yenersek çıkıyormuyuz gruptan.

estudiantes-caserta maçı EuroSport2 de canlı yayınlanıyor.

Bense Estudiantesin kazanması bizim için daha iyi CEZ den gelecek bir süpriz ve bizim her 2 maçı kazanmamız halinde liderlik şansımız bile olur böylece bu sonuçla UNICS den kurtuluruz ama bu turda eşleşirsek de iç saha avantajıyla geçmek daha kolay olur diye düşünmüyorda değlim...

cASERTA 40
Est:35

2.periyod bitmek üzere

40-39 Caserta önde ilk yarı sonucu çok güzel maç oluyor.

Haydi Asefa al bu maçı...

Maçı skor olarak nerden takip edebiliyoruz arkadaşlar ?

Nymburk bu Casertaya deplasmanda hiçbirşey yapamaz.Estu kazanırsa son hafta final maçı olur İspanya deplasmanından çıkabilceğimizi sanmıyorum çok iyi 3lük atıyorlar.

Asefa 55-46 Pepsi | 3. Çeyrek oynanıyor.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz linkler için .

Grubu lider bitirmek yani Estudiantes'i deplasmanda 12 sayılık farkla yenmek çok zor gerçekten.

2.liğe razıyım, Unics Kazan'ı geçebileceğimizi düşünüyorum.

Asefa 64-62 Caserta 3.çeyrek sonucu.

Geri