• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yeni Oyun: Hikaye Yazıyoruz..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fırat Uzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.yenilmezarmada.com
@Fırat Uzun
Şimdi arkadaşlar ben başlıom ve cümleyi bitirdikten sora sırayla isteyen herkes 2 cümle yazıp hikayeyi dewam ettiriyo kolay gelsin .
Günlerdir heyecanla beklediğim basket maçımızın günü gelmişti .Kalkıp 1 duş alıp kendimi dışarı atmıştım....

bide baktim yagmur yagiyor, ve yanimda semsiyem yoktu

benim gibi taraftara yagmur vız gelir diyip şemsiyesiz yoluma dewam ettim..yanımdan bi araba su birinkintisindeki bütün suyu üstümdeki formaya sıçratarak hızla gecti...

formam ıslanmıstı... önemli değildi o forma için nice insanların teriyle ıslanmıştı. yağmur suyu ve hersey hikayeydi.... beni perke gıcırtısı; seken topun sesi cağırıyordu.

O sese kulak werdim we yoluma dewam ettim. En sonunda salona 50 metrem kalmisti...

ki o anda rakip takim taraftarinin saldirisina ugradim...

sözlü satasmalarına aldırıs etmeden salona yürümeye devam ettim, çünkü o gün oraya sadece ve sadece takımının basketbol sahasında yapacagı saldırıyı izlemek için gitmiştim...

Salona girerken yine güvenşlik görewlilerinin değiştiğini gördüm , e tabi adam haliyle tanımıyo ya açsan kardeşim kulüptenim Yassakkk kardeşiim diyo herif .

tam küfürü basiyodumki....

Içimden bi ses "dur" dedi... We küfür etmedim napsam diye düşündüm...

o sırada sporcu giriş kapısından girmekte olan cihan kardeşim ve sertan hocam ol ne bekliyon soğukta girsene içeriye diyip beni içeri soktular (ah şu luüp 1 kimlik kartı çıkarsa hiç sorun yaşamıycaz ama...)

Salona çıkan bizim takımı tribünlerde yaklaşık 2bin kişi alkışlamaya başladık...

Atmosfer muhteşemdi, hep bir ağızdan bağırıyorduk. Oyuncuların kazanma arzusunu tribünden görebiliyordum...

TABİKİ ÖNCE TAKIMI HEP BERABER SORA DA OYUNCULARI TEKER TEKER çağırdık.

Ve maç başlamıştı.
Hava topunu aldıktan sonra, ilk basketi atmış ve rakibin boş şutu ardından bize geçen topla birlikte, hanemize 3 sayıyı yazdırarak ilk dakika içinde 5-0 öne geçmiştik. :D

Ama rakibimiz toparlanmıştı.Önce bir 2 yazdılar.Ardından top kaybı yaptık ve fast-break yedik.Hücum süresi dolarken attığımız 3'lük ile 8-5 öne geçtik.

Kornaları çalarken anda.. olan oldu.

Kornaları çalarken bir baktık ki Halil ÜNER'E Teknik faul çalındı...

Doğal olarak tribün yıkıldı.Çıkardığımız gürültü ile faul atışı kaçtı ancak yediğimiz basketler sonucu 8-10 geriye düştük.Halil Üner mola aldı.

Geri