• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
İstatistik kağıdına bakarak bir kanıya varmaya çalışmayın o zaman. Maric çok daha sert ve riboundcu bir adamdır, vuyukasa benzemez Kerem Gönlüme benzer geçen seneki formunda olursa bizi çok rahatlatır.

Ben de istatistik yazayım, Kerem Gönlüm 7.2 sayı 5.6 rüb

hem ortada fazla oyuncu yok,hem de paramız yok.transferlerin neyine burun kıvırıyoruz anlamıyorum.oyuncularımız paralarını alamadığı için kaçıyorlar ve tüm avrupaya rezil oluyoruz.şu an şube olarak çok sıkıntılı dönemler geçiriyoruz.bu oyuncuları bulduğumuza şükredelim

Gelabale mi kötü oyuncu yahu dünya basketbol şampiyonasında hiçte kötü görünmüyordu adam

Ya o kadar komik yorumlar geliyor ki online olmak zorunda kaldım. Maric ve Gelabale rotasyon topçusu olacak, benchten gelecek. Böyle düşünüldüğünde kadro kalitemizin ne kadar iyi olduğu ortaya çıkıyor ne sıkıntı yaptınız, ikisi de gayet iyi oyuncular. Gelabale yerine savunması daha sert olan bir adam almalıydık deseniz ona eyv derim de bir sorun önce kulüpte para var mı diye? eldeki imkanlarla alınabilinenler bunlar işte napalım.

bir de maric ile vuyukas falan kıyaslanmış facia resmen.

Ligde dahil olmak üzere oynadığımız her maçta rakip takımın kısaları kariyerinin maçını oynuyor takımda kısa savunması yapıcak doğru düzgün adam yok ve alınan isimlerin hiç biri bu anlamda savunmamıza katkı yapacak oyuncu değil bu transferlerin eleştirilmemesi abes olurdu zaten..

maric in de voukas dan çok üst düzey bir oyuncu olduğunu kanıtlayamassın istatistikler herşeyi gösteriyor zaten.. menejer tavsiyesiyle boşa çıktı diye yapılmış bir transfer bes belli

Yahu yemin ediyorum rezillik. Kaç gündür gece yatarken hangi oyuncu gelse iyi olur hesabı yapıyoruz. Lukoil meselesi de fos çıktı, yönetimin zengin "galatasaray"lılardan para dilenmesi de boşa çıktı. Tek gerçek biz taraftarların aşkı, o kadar zengin galatasaraylı var güya sponsor olsalar takım top4 bile yapabilirdi. Radu boşa çıktı bize çok faydalı olurdu, ama para yok. Geçen sene telekomda oynayan bir2-3 vardı harris di sanırım o ne alemde bilgisi olan var mı? Gelebale yerine jamont gordon gelsin! çok net...

Maric final 8 için en büyük 2 rakibimizden birisi olan Maccabi'nin beğenmeyip gönderdiği oyuncu.Adamların çöpünü alıp, adamlara meydan okuyacağız.Enteresan doğrusu.

Gelabale'e gelince rezalet.

Atamanın genç dinamik oyuncu alacaz dedikleri bunlar galiba3-|

Ne bekliyodunuz ki arkadaşlar para olsa bu kadar gün beklermiydik. Bari gelecek diğer oyuncu Arroyonun yükünü hafifleticek biri olsa Raul Neto gibi ama bizimkiler 2-3 düşünüyor anlaşılan Gelabale olcağına hiç olmasın kenarda oturcak sadece gelmesin.

Yani şu an için gelmesi için dua ettiğimiz adam Justin Carter. Çok mu fazla şey istiyoruz koskoca Galatasaray camiasından anlamıyorum . Gelip de ortalığı yıkmasını beklemiyoruz ama bu adamın hayali EL'de oynamak ve gelmek için herşeyi yapan bir adama Gelabele'i tercih etmek bana göre facia. Justin CArter - TBFTV TBFTV | Justin Carter ile Röportaj - YouTube

Gelabale ve Maric gibi iki onemli isme burun kıvırıyoruz .. Haftalardır taraftar olarak o kadar büyük beklenti içine girdik ki , kim gelirse gelsin mutlaka bir tatminsizlik olacaktı .. Açıkcası beklentiyi hep düşük tuttugum icin gayet mantıklı buluyorum bu hamleleri . Bu dönemde Dwight Howard'ı getiremeyecegimize göre güzel hamleler . İşin kötü tarafı bu iki transferin sadece 1 tanesini ligde oynatabilecegiz .. Ligde sorunlar devam edecek gibi.

Maccabi bu adam yerine gidip d-leagueden genç adam getiriyor biz de gidip bunu alıyoruz valla ayıp en azından justin carter ALINMALI
Edit:Lig için Ali Karadeniz alınsa bari de kısayı ligde oynatabilsek

Tabiki yorum yapmak için daha erken.
Ama hayal kırıklığı oldu bu isimler.
Biz daha iyi isimler bekliyorduk haliyle.
Muhtemelen lig icin Maric'e lisans çıkacak.
Gelabele de sadece Euroleague'de oynar.
Hayırlı olsun.

Gelebale o kadar kötü mü ya bayadır izlemiyorum, en son atlet bir adamdı avrupa şampiyonasında , çok mu geriledi naptı ?

Son form durumları ve ''son hallerinden'' bağımsız olarak söylüyorum ama Maric'te Gelabale de oldukça iyi kaliteli oyunculardır evet form durumları istenilen düzeyde değil ama zaten form düzeyleri istenilen düzeyde olsa bu adamları bu paraya buraya getiremezsin muhtemelen Ergin hoca da kalitelerine güvenip forma girmelerini bekleyecek.gönül ister ki daha iyisi olsun ama maalesef ki bu sezon bütçe durumlarından dolayı bir çok işimiz ucuz etin yahnisi kıvamında..

Maric neyse ama Gelabale yerine Justin Carter biraz daha iyi olur gibi ama muhtemelen de ona bonservis ödemek istemiyorlar..Yani tamamen duygusal..

D- League'den adam getir daha iyi olurdu. .İnşaallah yanılırız.Amma maccabi kolay kolay yanılmaz adamlar maric'i sepetleyip d-'league'den oyuncu getiriyorlar.Bizim yapmamız gereken hareketi onlar yaptı maalesef

Genel olarak transferin bu döneminde sakatlık, formsuzluk, uyum sağlayamama gibi sebepler ile gönderip yerine getirdiğimiz oyuncularda iyi performans alamıyoruz senelerdir. Gayet basit bir mantık ile düşünürsek iyi oyuncuyu kimse bırakmaz bu zamanlarda doğal olarak. Sıkıntı sene başında adam gibi derli toplu bir kadro kurup, sorun yaşamadan sezonu bitirebilmekte.

Carter yalan olmuş hayırlı olsun dostlar.

Gelebale o kadar kötü mü ya bayadır izlemiyorum, en son atlet bir adamdı avrupa şampiyonasında , çok mu geriledi naptı ?

yetenekli oyuncu bi kere bileği çok temiz ve tabiiki siyahi olmasının avantajıyla atlet ama kesinlikle sert değil savunması gayet vasat hiçbir zaman kariyerinde beklenilen patlamayı gösteremedi.. son bir kaç sezondur da hiçbir takımda tutunamadı ayrıca

Gelabele in kafasında sorun. Kafasını basketbola verirse çok iyi şeyler yapar. Lakin adam saf 3 numara. Elimizde Micov ve Pocius'ta var. Elinde bariz 1-2 eksikliği varken saf 3 almak hiç mantıklı değil.

Carter yatmış zaten artık mayıs seçimine odaklanalım bence

Geri