Yeni Teknik Direktör Kim Olmalı?

Benim şahsi fikrim Braın LAUDRUP veya Marcello BİELSA ikisinden birini tercih ederim.İmkan dahilinde ise ama yönetim bunu düşünürmü? kapasite meselesi.
 
Heynckes'den başkası kurtaramaz. O adam Bayern'de 4-2-3-1 le harikalar yarattı, bizim kadro da buna müsait.

---Selçuk----Melo---

Amrabat----Sneijder---Bruma

---------DROGBA-----

makine gibi düzen yapar.
 
Boşta olan hocalar içerisinde kimsenin itiraz edemeyeceği tek isim Jupp Heynckes; ancak geleceğini sanmıyorum. Keşke gelse... Adam Barça'yı bile rededetti. :(
 
Piyasada en az 7-8 isim var en iyisini almak zorundayız.

Söz konusu kulüp Galatasaray olduğunda çalışabilecek en iyi hocanın Fatih Terim olduğunu düşünürüm hep ama şu an önemli olan bize uyacak bir hoca lazım.

İspanyol- Hollanda ekolü veya bu ülkelerde uzun süre çalışmış T.D ile başarılı olacağımızı düşünmüyorum.(Dick Advocaat-Quique Sánchez Flores-Michael Laudrup-Marcelo Bielsa) gibi hocalara biz gerekli süreyi veremeyiz şu an için.

En mantıklı seçimin Almanya-İtalya-İngiltere'den olacağını düşünüyorum.

Heynckes müthiş olurdu ama gelmez diyorum Barça-Madrid falan istemişti.Bayern o istemese biz bırakmazdık falan diyordu bizim için hele sezon ortasında dönmez.

Mancini'nin mantıklı olduğunu düşünüyorum.Yardımcısı da açıklama falan yapmış olabileceği yönünde.

AMK Bert Van Marwijk ile görüşme talebimizin reddedildiğini iddaa ediyor.Marwijk başka bir kulüple anlaşmış.
 
Terim´in 2000 yılında ayrılışının ardından Lucescu´nun yaşadığı zorluklar geldi gözümün önüne. Yeni gelecek teknik direktör için de çok zor bir dönem olsa gerek yaşanacak süreç.

Yalnız, kim gelirse gelsin bilinmeli ki Terim´in gönderiliş sebebi yeni gelecek teknik direktör değil, dolayısıyla onu günah keçisi ilan etmenin anlamı yok. Bize düşen gelecek ismi kucaklamak, ona sahip çıkmak...
 
Jupp Heynckes gelebilecek en uygun isim gibi görünüyor ama mutlaka yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala olarak kalmalı. Zira takımı pek tanımıyor bu konuda bile birilerine ihtiyacı var.
 
60 yaşında, kariyerinde bir çok başarı var.. hazır boştayken Fatih Terim'i getirelim.. Bu işi en iyi o yapar..

Furkan, Terim boşta değil, Türkiye A Milli Takımı´nı çalıştırıyor şu anda. Eğer Milli Takımı çalıştırmasaydı ben de çok isterdim gelmesini ama hem Milli Takım hem Galatasaray aynı anda kaldırılacak yük değil. Sonuçta Galatasaray´ın hedefleri "büyük"tü özellikle de Avrupa´da.
 
Bu ayıbı temizlemez tabi ki ama gelecek hoca mutlaka Fatih Terim'den daha iyi olacaktır.

Dediğiniz gibi olabilir
Herkes Gibi Bizden daha da iyi biliyor Başkan Başarısızlık da Kendide gideceğini Onun için mutlak başarılı bir sezon sonu olması gerek Aklıma Hemen İlk geldiği Gün Konuşmasında BAŞARI BAŞARI BAŞARI demesi Sonra K.Basketde C.Yıldızoğlundan daha iyisi Ekrem Hoca E.Basketbol O.Mahmuti den Ergin Ataman Bildiğim Kadarıyla Voleybol Branşındada iyi bir çıkış yaptık... Bu yazdıklarımla Başkanı Haklı ve Suçsuz Bulduğum falan yok Yanlış anlamayın...
Fakat ÜNAL AYSAL GELDİĞİNDEN BERİ BUNLARI GÖRDÜK...
 
Fatih hoca'nın, ligin şu aşamasında konu her ne olursa olsun,hemde bu şekilde gitmesi her platformda kurumsal olacağız diye konuşulan bir ortamda nasıl bir çelişkiye düştüğümüzün kanıtıdır.Ben şu aşamada gelecek hoca profilinde ülke şartlarını bilen ve takımı tanıyan bir hoca ile anlaşılmasının daha doğru olacağı düşüncesindeyim.Gönlüm tabiki Haynckes gibi bir ismin takımın başında olmasıdır ama bu sezon başlarında belli plan ve projeler üzerinden olduğu zaman başarı oranı'nı yükseltecek bir durum bence , hali hazırda Haynckes tarzı isimler seçici ve duruma göre karar verme lüksüne sahip kariyerde olanlardır ve şu durumda takımın başında olacağını zayıf görüyorum (yeni bir sezon öncesi kendi takımını kurma şansı olsa olurdu.)Mancini,Advocaat gibi isimlerin ben burada başarılı olacaklarına inanmıyorum.(Reijkaard etkisi olur ancak).Bence gelecek üç isim var Mustafa Denizli,Erick Gerets ve Lucesku(gelme ihtimali en zayıf olanı.)bunlar dışında biri gelmeyecek bence,gelmemeli'de zaten
 
heynckes gelmez.. Gelecek dahi olsa en az 2 yıl sabır edilmeli...

mancini , di matteo falan 10 yıl geriye götürür bizi... Hagi den farklı futbol oynatacaklarını sanmıyorum..

mustafa denizli , euro 2000 de milli takımı oynattığı futboldan beri ısınamadım..

Lippi .. Çok iyi futbol oynatacağını sanmıyorum...

Capello , zamanında bize karşı çirkeflik yapmış olsa dahi İtalya da kimi çalıştırdıysa şampiyon yaptı...

Gerest !! 2000 den sonra bize en iyi futbolu oynatan hocadır... ( inamoto, iliç gibi sıradan yabancılrla)
 
Getirebileceğimiz en iyi hoca Mancini bence yada gerçekçi olanlar arasında en iyisi diyelim.Fotomaç'taki Ferguson yada diğer benzer gazetelerdeki Jupp Heynckes isimleri tabikide pek gerçekçi durmuyor.

En azından İtalyan felsefesiyle savunmamız düzelir biraz diye umuyorum Di Matteo falan en korkutucu seçim olur bence Drogba'ya aldanıp seçmemek gerekir.Yada Mancini'yi tercih ederim ona diyebilirim en azından kariyerinde 4 tane şampiyonluk var.

Bu arada bugün sitede yazılan 5 ismin şu anda takımları var bonservis ödeyecek olsak Shakhtar donetsk ile ufakta olsa sorunları olan Lucescu zorlanırdı diye düşünüyorum.
 

Üst