Yılın Oyuncusu Özgür Gürbulak

Yılın Oyuncusu

  • Ramazan Kahrıman

    Oy: 0 0.0%
  • Jaime Luis Mazzi

    Oy: 0 0.0%
  • Murat Yazıcı

    Oy: 0 0.0%
  • Ömer Gürkan

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    108
Erkek ve bayan takımında her maç sonrası açılan maçın oyuncusu anketleriyle yılın oyuncuları belli oldu. Fakat Engelsiz Aslanlar maçları fazla takip edilmediği, tv yayını ve istatistikte olmadığı için böyle bir şansımız olmadı. O yüzden anket ile yılın oyuncusun seçiyoruz.
 
Özgür ve İsmail'in arasında kalarak Özgür'ü seçiyorum ben de.

Sezonun geneline bakarsak en fazla şeyi Özgür yaptı bu takımda.
 
Ozgur'un yaptıkları ortada ancak her mac neredeyse 40 dakıka sahada kalan ve ınanılmaz bır verımle oynayan Ismaıl Ar, benım ıcın yılın oyuncusudur. Kendısının 1 puan olmasına ragmen sergıledıgı performansı da goz onunde bulundurmak gerek, ınanılmazdı tek kelıme ıle.
 
Fifi Ozgur ve Matt bu takimin skor yukunu ceken uclu olsa da, Iso'nun gosterdigi inanilmaz gelisimi atlamak mumkun degil. Kendisi su anda Avrupa'nin en degerli 1 numaralarinin arasinda. Savunma yonu on planda olan bir oyuncunun cikip 10, 15 hatta 20 civarinda sayilar atmasi, orta mesafe sutunu gelistirmesi cok onemli. Su anda buyuk bir tehdit durumunda ve formunu daha da ilerletecegini dusunuyorum. MVP ve MIP (Most Improved Player) olarak kendisini seciyorum :)

Tabii ki Ozgur, Fifi, Matt ve digerlerini arka plana atmak cok zor. Hepsi cok ama cok degerli.
 
Bu arada bu anketi yaparken her oyuncumuzun bizim için özel olduğunu söylememize gerek yok sanırım.

1-2 kişiden benzer tepkileri gördüm, nasıl birbirinden ayırıyorsunuz diye ama biz en sevdiğimizi değil, en çok katkı vereni seçiyoruz diyelim. Yoksa hepsi bizim için eşit ölçüde değerli.
 
Hepsi ayrı önemliyidi, Mesela Filipski'siz vaya Matt'siz Özgür'süz takım düşünemiyorum ben ama oyumu bu sezon katettiği inanılmaz mesafeyi göz önünde bulundurarak Şampiyonlar Ligi MVP si İsmail Ar'a veriyorum.
 

Üst