Yönetime sesleniyorum:Basket ve Futbol Maçlarnı Çakıştrmayın

Gerçekten duyunca sinirlerim alt üst oldu.. Futboldaki çok önemli bir deplasman bir yandada Basketbolda belkide kader maçlarımızdan biri . Aynı gün ve futbol maçı :16..- basket maçı 15:00 da..

derhal birilerinin yönetime ulaşıp bu konuyu bildirmeleri gerek sanırım. belki çok telaşlı ama önemli bir durum. acilen yönetime baskı yapılmalı. futbol-basket farketmez bari saat farkları olsaydı.. acilen yetkili kişilere sesleniyorum..

GALATASARAYIMIZI DESTEKLEMEMİZE KİMSE MANİ OLAMAYACAKTIR..
 
Benim de aklıma maçı pazar günü ve Cömert'e aldırmak geldi. Ama anladığım kadarıyla Cumartesi günü rahmetli Osman Ağabey'in anma töreni olacak. Törenin AİSS'de olması Ahmet Cömert'te olmasından daha mantıki, Osman Ağabey'in hak ettiği salon AİSS'dir bence. Kendisinin klubümüze katkılarından dolayı da tören maçımız öncesi olacak galiba. Bu karara saygı duymak gerekir eğer düşündüklerim doğruysa. Sonuçta Osman Solakoğlu'nun anısı için 1 maçı AİSS'de oynayabiliriz.

B planı olarak ise maçı ve töreni Pazar' almak olabilir ki futbol ile çakışmasın.
 
benim amacım maç yeri değil. maç saati çok kötü.. bence acilen değişmeli.. futbol maçı ile aynı saatte olması etkiler oldukça..
 
Bence maç yeri de önemli abi sonuçta Cömert'te kazanamamız gereken 2 maçı da kazandık, sonuçta orası artık "salonumuz" havasına girmeye başladı. Oraya hepimiz tekrardan ısınmaya başladık, İpekçide bence basketbol salonu için büyük ve soğuk bir ortam var.

Saat cidden gelecekleri çok etkiler, deplasmana gidecek arkdaşlarımız abilerimiz zaten gelemezler. Burada kalıp basketbol maçlarına gelenlerin bir bölümü de TV den seyretmek ister. Ama dediğim gibi olay anma töreni ile ilişkili. B, C planı olarak aklıma bir tek töreni ve maçı Pazara kaydırtmak geliyor. Futbol maçının değişmesi zor artık. Yada Cumartesi 13 gibi bir saate alınabilirse, tören de maç öncesi veya sonrası olursa kısmi bir çözüm olabilir. Aklıma başka bir fikir gelmiyor şuan.
 
cemin deiği b planı güzel.. futbol maçı cuma olsa dicem ama kaymaz artık . basket maçının değişmeli pazara alınmalı
 
Saat yine çok kötü.Tam seyirci sayısı olarak artmaya başlamıştık ki karşımıza yine bu sebep çıktı.Yalnız o zaman Beşiktaş da maçını AİSS'de oynasın.
 
arkadaşlar ne olursa olsun kesin ama kesin saat değişmeli. ya pazara kaymalı yada saat değişmeli. pazara alınsa o kadar ii olurki. haydi ilgililere duyurulur.
 
turabi genç ile görüşebilecek varsa halletmeli bu işi. zaman azalıyor arkadaşlar.PAZAR İSSTİYORUZ

13 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ İSTİYORUZ
 
Bence de basket maçının pazar gününe alınması gerekir..Alınırsa rize dönüşü reis bütün herkesi direk salona götürür..Daha iyi olur öyle..
 
maçı pazara almaları gerekir .abdi ipekçide olsun ama bari pazar günü olsun. hafta sonu olması ve gs maçının olmaması seyirci çekecektir tribüne

Rize maçı ile çakışıor yapma yönetim etme yönetimm.. d4ğiştirt şu zamanııııııııııııı
 
bu hafta sonu Ali samiyende sakarya maçı var. ve basketboldada telekomla istanbulda oynuyoruz.. acava ne zaman olacak tarihler???
 
hafta sonu karşıyaka maçı futboldada bjk maçları var. bjk maçı cumartesi.. karşıyaka maçını pazara alınması gerekir..

saygılar.
 

Üst