ZTK 2.Hafta | GaziAntepspor - Galatasaray

keşke şu antep maçını içerde oynasaydık.
Neyse gerçekten zor maç.Arda'nın oynayacak olması umutlandırıyor beni.Bu sene kupa bizim için çok önemli.

ANılın arkasında Pino Arda kewell olsun..
 
Ben maçın deplasmanda olmasının bizim için bir avantaj olduğu kanısındayım.Haginin çıkaracağı 11 i ve oyun anlayışını göz önünde bulundurduğumuzda yenemezsekye yenilmeyiz.
 
Pino ve Arda dönüyor. Umarim Hagi artik şu 3 ön liberodan vazgeçer de Pino Arda Kewell ve Anil oynarlar. Cidden skor bi kenara bu kadar korkak oynamasi takimin macin zevkini de azaltiyor... Kanimca bu maç beraberliğe kitlenir yada biz kazaniriz..
 
Cana ve Emre Çolak Bugün Gaziantep Galatasaray Store'da

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Lorik Cana ve Emre Çolak, 22 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 14.30?da Gaziantep Galatasaray Store'da taraftarlarımızla buluşarak Galatasaray lisanslı ürünlerini imzalayacak.
 
Parçalı Formayla Sahadayız

Galatasaray, bu akşam deplasmanda Gaziantepspor ile oynayayacağı Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ikinci maçında Parçalı forma ile sahaya çıkacak.
 
İlk 11 belli oldu..

Aykut Erçetin
Serkan Kurtuluş
Gökhan Zan
Servet Çetin
Çağlar Birinci
Lucas Neill
Ayhan Akman
Hakan Balta
Aydın Yılmaz
Harry Kewell
Juan Pablo Pino

Neill ön libero olcak herhalde. Hagi 3 libero hastası belli oldu. Allah sabır versin gerçekten...
 
Hagi beni bitirdin be harbi beni bitirdin be. . . Maç izlemeye sebep arıyorum arıyorum bulamıyorum.Kimi izliyim ben şurada.
 
Geçen maç Cana'nın görevini Neill üstlenecek yani. Ama Kulubedeki Cumhur, Musa ve Anıl 11'de olmalıydı. Hakan, Ayhan ve Aydın'ın yerine. Ali Turan'ı da Servetin yerinde bir de stoper olarak izlesek güzel olabilirdi.
 
Bu takımın maç çevirmesi de pek mümkün değil zaten.. Aykutta kapattığı köşeden yedi diyeceğim ama öyle bir köşe kapatmada yok ki. Tren geçer ordan.
 

Üst