Zvezdan Mitrović

Haftalardır alan savunması rezaletini söylemekten dilimde tüy bitti. İnatla alan savunmasını zorluyor. Adamların üretmekte zorlandıkları hücumlarda bile dip oyunlarında alana dönüp onlara boş şut imkanı veriyor.
 
Durdugu her dakika Galatasaray Basketbol Takimi icin zarar.Ekim’den beri yaziyorum.Subedeki,yonetimdeki sorunlari falan ben bilmem.Ama takimdaki bir numarali sorun bu suratsiz adam.Her topcunun performansini geri cekti ya.Prepelic ve Mccormack icin ilk geldiklerinde “cok iyi basladilar ama umarim Mitrovic’le dususe girmezler” yazmistim.Ne yazik ki hakli ciktim.Bu iki oyuncuyu bile dibe cekmeye basladi.Kan emici bir vampir gibi hala takimin basinda.Bodrum,Bursa rezilliklerinin ustune kovamadilarsa su an kovmalarini hic beklemiyorum zaten.Sezonu bu suratsiz herifle tamamlayacagiz maalesef.
 
İyi oynayan oyuncu görmesin hemen kenara alıyor ve bir daha oyuna sokmamak için elinden geleni yapıyor. Bir takımı sabote etmek için ne gerekiyorsa herşeyi yapıyor, rakipler tarafından basketbol şubesini sabote etmek için içeri birini soksalar soktukları kişi takımı Mitroviç'in yarısı kadar bile sabote edemez. Bu adamın tazminatı 200 milyon dolar falan mı yani bile bile yapılan bu sabotaja yönetim nasıl sessiz kalıyor aklım almıyor.
 
Almanya'daki maçların Almanya'daki Türkler ve Galatasaraylılar için sosyolojik anlamda önemli bir karşılığı var. Galatasaray taraftarının sosyolojisini hiç sektirmezdi normalde büyük sosyal bilimci, büyük entelektüel. Tek akşamlığına boşluğuna gelmiş olacak.
 
İyi oynayan oyuncu görmesin hemen kenara alıyor ve bir daha oyuna sokmamak için elinden geleni yapıyor. Bir takımı sabote etmek için ne gerekiyorsa herşeyi yapıyor, rakipler tarafından basketbol şubesini sabote etmek için içeri birini soksalar soktukları kişi takımı Mitroviç'in yarısı kadar bile sabote edemez. Bu adamın tazminatı 200 milyon dolar falan mı yani bile bile yapılan bu sabotaja yönetim nasıl sessiz kalıyor aklım almıyor.
Yönetim sessiz kalmıyor. Mitrovic’i görevde tutarak bu durumdan memnuniyetini gayet net biçimde gösteriyor.
 
Son düzenleme:
Ya anladik bizim yonetimde seni gonderecek vizyon da yok basketbol akli da.Bari sen gururlu bir adam oldugunu goster ve istifa et.En azindan bunu yaparsan bizde gecirdigin kotu doneme ragmen aklimizda hep “adam yapamadi ve onuruyla istifa etti” cumlesiyle kal.
 

Hedef göstermek yada tepki için atmıyorum bu linki buraya. herkes gergin, taraftar kadar eminim koç da istememiştir 30 sayıdan maç vermeyi. İnsaf duygusu olan kimse vermek istemez. velhasıl, maç sonu gerginlikle bunların yaşanması doğru olmasa da olağan geliyor bana. Ergin hocanın bile taraftarla ne kavgalarına şahit olduk.

Demek istediğim şey maalesef bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz ne koç için ne de yönetim ve taraftar için. maç sonu kendisine istifa sorusu sormuşlar ve istifa edecek bir durum yok demiş. iş inada binecek bence bundan sonra.

Ben aslında koç ve takımın arasındaki bağın koptuğunu düşünüyordum, yakın zamanda gelen 6 maçlık galibiyet serisi, akabine Avrupa'da gruptan çıkmamız Play-in'i geçmemiz vs. takımla koç yeniden kenetlendi ve armanın hatrına sezon sonuna kadar gerekeni yapmaya karar verdi diye düşünüyordum. Hatta bu konuda entryler de girmiştim forumda. Yanlış düşünüyormuşum, öyle bir şey yokmuş. yanılmışım hatta saçmalamışım, olaya fazla romantik bakmışım. Koç ile yolların ayrılması artık kaçınılmaz bir durum ne yazık ki. Bakalım, belki Fenerbahçe maçını beklerler yolların ayrılması için. bugüne kadar 3 koça maaş verecek paramız yok bahanesiyle kivirdilar, yancılarına haber girdirdiler ama koçun taraftarla yaşadığı bu diyalog her şeyin sonu demektir bence.

İlk geldiği zamanlar oynattığı basketboldan sonra kim derdi ki koç ile böyle bir sezon yaşanacak, böyle finalle yollar ayrılacak diye? Pffff...
 
Kaybedilen Dijon maçı sonrası İstifa etmeyi düşünüyor musunuz sorusuna ise Mitrovic, şu şekilde yanıt verdi:

“İstifa etmek için bir sebep göremiyorum. (Soruyu soran kişiye) Siz kimsiniz? Çok ilginç. İlk defa basın toplantısına birisi geldi ve bana söyle bir soru sordu. Gerçekten çok profesyonelce. Ben koç olarak elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Belki de basketbolu benden daha iyi biliyorsunuzdur. Ben ve ekibim elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, içeride bazı problemlerimiz var ama bu basın toplantısının konusu değil. Basketbolu anlayan herkes 30 dakika boyunca rakibi parçalayan oyunumuzu görmüştür. Benim elimde uzaktan kumanda yok, böyle devam etmesini sağlayamam. Maalesef hatalar oluyor. Sorunlu bir süreçten geçtikten sonra son 13-14 maçta 11 galibiyet alan bir takım yarattık. Ben Galatasaray’dan istifa etmeyi istemiyorum.” (Eurohoops)
 
Son düzenleme:
Ülkende elimde büyüyen 18 yaş altı çocukları da gün be gün rezil ediyorsun, geleceklerinden eksiltiyorsun. Yam Madar'a, Arina Fedorovtseva'ya, Lyubov Shmatko'ya bak da Dünya 4 yıldır krizdeyken yurtdışında ülke nasıl temsil edilir öğren. Kulübün kurucuları arasında olan Bakic kardeşlerden, Zoran Simovic'ten, Jelena Dubljevic'ten utan.
 

Üst