başımız sağolsun, sana söz veriyoru(m)z senin yaktığın meşaleyi son nefesimize kadar yaşatacağız........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Selçuk Kahveci' Alıntı:Tribünde Bir Eksik
Cennette Bir Fazlayız
Burak Barut' Alıntı:Barış kardeşim kim yaptı bu marşı ? Eline sağlık güzel olmuş...
Burak Barut' Alıntı:Barış kardeşim kim yaptı bu marşı ? Eline sağlık güzel olmuş...
Alparslan Dikmen´i hayatımda bir kere gördüm ... bir anım vardı ..
geçen sene bizim inönüde maçımız aynı saatte gs nin samiyende maçı vardı ...ee o gun de benım mecburen mecidiyeköye gitmem lazımdı... oradan aşagı fulyadan semte gelırken , ua'lıların toplandıgı yeri bilmeme ragmen dalgınlıkla oradan geçtim.. küçücük çocuklar gelip üzerimdeki Beşiktaş formasından dolayı bana kafa tutarken o sırada Alparslan Abi gelip çocuklara kızmıstı ...oraya bi de rakı masası kurmuslar =) beni de davet etmişti rahmetli ...
diyeceğim o ki : cidden çok delikanlı ve iyibir insandı ....şoktayım ..BAŞIMIZ SAĞOLSUN..
ACINIZ ACIMIZDIR
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.