26.04.2026 Pazar
Hayri Gür Spor Salonu
15.30
Hayri Gür Spor Salonu
15.30
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben bunun koçla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Başka bir koç gelse, 3-4 maç sonra bu oyuncu grubu onu da yer. Takım adeta oyuncuların çiftliği olmuş. Bazı oyuncuların asık suratları ve keyfine göre takılmaları ortada. Bence Pozecco disipline çok önem verdiği için, son dönemde bazı oyuncular iyice saldı kendini. Bir de sezon sonunda gideceklerini biliyorlar.Bazılarımız hücuma laf ediyor, bazılarımız savunmaya, bazılarımız kadro kalitesine ama bunların hepsinin ortak noktası takım olamamak bence. Hiçbir koç dokunuşu yok sezon başından beri Pozzeco'nun yeni geldiği 3-4 maç dışında. Yine topla oynayan oyuncu dışında hiç kimse ne oynanacağını, nerede olması gerektiğini bilmiyor. Tamamen topla oynayan oyuncu o an ne oynamak isterse onu oynuyoruz. Bu kadar rastgele takım izlemek senelerdir çok yorucu maalesef. İyi takım izlemeyeli çok uzun zaman oldu.
Doğru takımda zaten yıldızlar karması zaten.Pozecco'dan da bir halt olmayacağı belli oldu. Yaşaması gereken tüm maçlarda öldü. Allah topunuzu bildiği gibi yapsın... Onursuzlar..! İnsan şu Galatasaray arması için oynar...
Bunun şubeyle de ilgisi var koçla da ilgisi var bence. Pozzeco elbette kendi kuramadığı bir kadro olduğu için daha az sorumlu ancak onunda hiçbir şekilde oyunculara dokunamadığını düşünüyorum.Ben bunun koçla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Başka bir koç gelse, 3-4 maç sonra bu oyuncu grubu onu da yer. Takım adeta oyuncuların çiftliği olmuş. Bazı oyuncuların asık suratları ve keyfine göre takılmaları ortada. Bence Pozecco disipline çok önem verdiği için, son dönemde bazı oyuncular iyice saldı kendini. Bir de sezon sonunda gideceklerini biliyorlar.
Yıldızlar karması olması filan gerekmiyor.Doğru takımda zaten yıldızlar karması zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.