Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evet çünkü artık çok daha tecrübeli ve o atmosferi rahatlıkla kaldırabilcek oyuncularımız var öyle değilmi?Berk Boz' Alıntı:bu sene kadıköyde feneri fena yapacaz şekilden şekle girecekler fenerli babalar çocuklarının yüzüne bile bakamayacaklar![]()
![]()
![]()
Evet çünkü artık çok daha tecrübeli ve o atmosferi rahatlıkla kaldırabilcek oyuncularımız var öyle değilmi?[/quote:3ddd6zef]Mustafa Yanar' Alıntı:[quote="Berk Boz":3ddd6zef]bu sene kadıköyde feneri fena yapacaz şekilden şekle girecekler fenerli babalar çocuklarının yüzüne bile bakamayacaklar![]()
![]()
![]()
Umut Öncel' Alıntı:"zigiç imzayı attı gs forması giydi gs tv ispanya daki evinde çekim bile yaptı" helal fotospor :claps
:ehue :ehue :ehue helalsin be mert kardeş harbi yazarsalar şaşırmam.bide yarın fotospor önce biz yazdık derse onada şaşırmam.Mert Yigit Kazan' Alıntı:Oliveria "Galatasaray Baros'u aldı ama beni de alacak dedi."
Turkspor.net
Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Ama emeğe saygı duymayanlar kullanabilirler.
Alper Gülgen' Alıntı:http://img261.imageshack.us/img261/7088/resim798877249qz0.jpg şuna bi bakın isterseniz![]()
valla Onur Bey'in söylediklerine % 100 katılıyorum.bu transfer politikasıyla nice başarılaraOnur Yavuz' Alıntı:Yönetim bir zamanlar yıldızı parlayan ama eski başarılı günlerini arayan isimleri kadroya dahil etmeye devam ediyor. Bu transfer politikası tutabilir de, tutmayabilir de. Formunun zirvesinde olan kaliteli isimleri alamayacağımıza göre bence doğru bir bakış açısıyla hareket ediyor yönetim.
Ayrıca yönetim bize düşman medyaya bu sezon güzel dersler vermeye devam ediyor. Kewell transferini bittikten sonra öğrenerek ters köşeye yatırılan medya Milan Baros transferini de ufak tefek pürüzler halledilinceye kadar (transferin bitmesine 1-2 gün kala) gizlemeyi başarması büyük bir olay. Bugünkü gazetelere bakıyorum da papatya falı açmışlar. Zigic, Morientes, Oliviera, Baros... Sonuçta yönetim, transferi boşuna gece 02:00´da resmi sitede duyurmadı. Hele bir gazeteler basılsın...
Taraftarın takımına olan güvenini sağladığı için, ait olduğumuz yerde (Avrupa) kalıcı başarılar elde etmek için çalışan yönetime bir kez daha teşekkürler.