Re: Milan Baros Galatasaray´da...
dün steaua yu eleseydik şayet rekor sayıda taraftar gelirdi karşılamaya.
dün steaua yu eleseydik şayet rekor sayıda taraftar gelirdi karşılamaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gstv,ntvspor,cnn,trt2 yayınlar.Mustafa Yanar' Alıntı:cnn,ntv ve ntvspor gibi kanallar yayınlar herhalde değilmi?
Hadi yaBurak Barut' Alıntı:Ntvspor'da gördüm hiç de fena olmayan bir kalabalık var bu saate rağmen tahminimce 150-200'e yakın bir taraftar var.
Ancak işin komik tarafı...
I love you Milan Baros ( Çöpçüler Melodisiyle) bağırıyorlar :?
Mustafa Yanar' Alıntı:acaba ben neden ntvspor da öyle birşey görmedim.
Alper Gülgen' Alıntı:Galiba Bu Oyuncu Karşılama işi Sadece Türkiye'de oluyor.Transfer olan Adam ilgiyi görünce büyük ihtimalle 3.dünya ülkesi zannediyor bizi.
Uğur YILMAZ' Alıntı:Diğer ülkelerde oyuncu karşılamalarında böyle şeyler pek olmasa da, imza törenlerine taraftar geliyor. Hatta statlarda oluyor...
Ben demiştim binlerce taraftar karsılayacak diye . Neyse hayırlı uğurlu olsun , inşallah sakatlık olmaz da takımca adam gibi bileğimizin hakkıyla sampiyon oluruz (gecen sene olduğu gibi)Burak Barut' Alıntı:Binlerce taraftar varmış. :? Tabi bu adamlar içerdeymişO yüzden ben dışarıyı görmüştüm : ) Ben gördüm adamı..
I love you Milan Baros diyorlardı ya :? Şaka gibi ....
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.