• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Timur Sağlam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Helal olsun Telekoma biz yapamadık böyle

Malum takımın şikeciliği futbolla sınırlı değil elbette. Bunların emek hırsızlığını, arsızlığını, düzenbazlığını hafife almamak lazım. Eski başkanlarının basketbol hakemleriyle (ifşa olan) telefon konuşmalarını unutmadık. Başarılı oldukları branşlarda hakem ve federasyon desteğiyle istediklerini almışlardır. Başarısız olduklarında ise ittirilmelerine rağmen ortalıkta “yapı” diye ağlarlar. Böyle pervasız davranmalarının en büyük sebeplerinden biri de ortalığı boş bırakan GS yönetimlerinin pasifliği maalesef.

Pozisyon geldiğinde şut denersin kaçırırsın,bunda bir sorun yok.Erkan oyundaydı pozisyon geldi kaçırdı.Nwora'ya geldi kaçırdı sorun yok.Ya kardeşim dengesiz bir hücumda zar zor topu Doğuş oyunda tutuyor,Nwora denen troll daha ayakları bile yerde değilken şut deneyip kaçırıyor.Peşine boş turnike ile beraber 2 kez potanın dibinde kaçırıyor.

Doğuş taktik faulü airball atıyor,elimden kaydı diyor.

Top çok net senin takımından çıkıyor,hakemler izleyip doğru kararı veriyor,benchin teknik faul yiyor.

Bryant'ın taraftarla atıştığı bölüm sonrası Efes maça tutundu,yoksa 3.çeyrek Efes diye bir takım yoktu ortada.

Efes fanı olsam açarım ellerimi ''Allah'ım kimlerle sınanıyoruz'' derdim.

İsmi çıkan oyuncular gelecek sezon da iyi basketbol adına fazla ümitlenmeyin diyor. Hayırlısı...

Son düzenleme:
Hakemlerin cart curt faul çaldığı bir maç oldu. Türk hakemleri çok kötü maalesef.

Hindistan Basketbol liginde yakın çekim olmadığında oyuncu Hintli'mi Abd'li mı belli olmayabiliyor.Oradaki Abd'lilerinde düşük seviye olmasından kaynaklı vs.

İşte bu Jaleen Smith denen adamda ne yakından ne uzaktan Abd'li değil.Hintli bu adam.Hem tempoyu düşürüyor,hem bitiricilik yok,hem şut yok,potaya gitme yok,topla hızlanma yok,faul alma yok,yokta yok.Üstüne faul problemi yaşar.Skora bakmaz,mental anlamda zayıf.1 tane iyi şeyin olsun ya.

Avrupa'daki en kötü ama en kötü Abd'li kısa.Adamın sürüyle maçı var,Hintli gözüktüğü.Tam sinir krizi geçirtmelik.

Hakemlerin her şeye faul çaldığı bir maç daha oynandı. Zart zurt düdük çalıyorlar her şeye. Bu kadar kesilmez bir oyun.

Maçla ilgili denecek tek şey var herhalde 3 çeyrek sahada olmayan Guduric son 3 dakika maça gelip kazandı gitti

Besiktas nekadar iyisede bu Banchi nekadar kötü bir koc ya ?

Ne vasifla Anadolu Efese koc olarak geldi bu.

Besiktas nekadar iyisede bu Banchi nekadar kötü bir koc ya ?

Ne vasifla Anadolu Efese koc olarak geldi bu.
Kötü koçtan ziyade EuroLeague normal sezonda son sıralardayken seni play off'a taşıyan hocan varken başka bir hoca ile anlaşırsan takımı ancak bu kadar sabote edersin. Banchi yerinde olsam bende vurdumduymaz olurdum.

Beşiktaş Fibabanka büyük saygıyı hak ediyor. Sadece 2 yerli ile Efes'e kafa tutuyorlar(Yerli işi bazen gereksiz abartılıyor. Doğru kimyada süre verilebilecek 3 yerli yetiyor). Alimpijevic kadro kurma dersi verir çoğu koça. Isim isim bakıldığında göz kamaştıran oyuncu neredeyse yok ama yeri geldiğinde iki 4 No ile oynamasına rağmen Poirier'e ribaund vermiyorlar. Helal olsun darısı başımıza diyeceğim ama pek umudum da yok maalesef Basketbol branşımızdan yana.

Evet sadece 2 yerliyle yapıyorlar. Oradan bakarsak ucuz da yabancılarla yapıyorlar. Orada da iyi yabancılar işini abartıyoruz diyebiliriz. BJK kadrosu ve bizim kadroyu yer değiştirelim biz buralarda olamayız. Bunun sebebi koç farkı. Alimpijevic çok büyük iş yapıyor.

He Türk işi abartılmadığı için söylemiyorum katılıyorum o konuda ama hikaye asıl koçta çözülüyor diye dedim. Hem Berk hem Yiğit muhteşem işler yapıyorlar.

Son düzenleme:
Bu seride 2 takımdada sıkıntılı adamlar var.Seriyi sonuna kadar hakeden Beşiktaş'ta sıkıntılı olabilecek daha az,3 isim var sadece.Gününde olmadığı zaman batıran Needham ile Terry-Plavsic ikilisi.Bu 2 uzunu pota altından çok az uzaklaştırmak bile bomboş koridor üzeri basketi bulmak demek.Sleva-Morgan ikilisi bu tuzağa düşmüyor işte.Banchi için konuşuyorum ulan 5 maçlık seri oynuyorsun ve son 4 maçta bu 2 uzunun faul problemine girmesinin sana zarar verdiğini algılayamıyorsun.

Efes'te ise Elijah Bryant'ın sakatlığı kötü oldu onlar için.Kendisini hiç sevmem,isterse mental olarak maçta olmasın ve maçları 0 sayı 0 asist ile tamamlayacak olsun yinede onun oynaması Efes için elzemdi.Darius Thompson'ın Efes'teki döneminden sonra herhangi bir Euroleague takımına gitmesi basketbolseverlere büyük hakaret olur.Bu kadar gamsız,karaktersiz oyuncu olur mu ? Sosyal medyada azda olsa Efes fanları var.Darius Thompson ile Nwora'nın rezil oyunu-Ercan'ın formsuzluğu ve Oturu'nun isteksizliği hakkında neler düşünüyor merak ediyorum.

Durum böyle olunca Larkin'in üzerinde ekstra baskı olduğunda ona tek eşlik edebilecek oyuncu Pj Dozier oluyor.Erkan'ında sezonun 2.yarısında Efes'te gösterdiği performansı unutmamak lazım.Larkin'in sakat sakat maça devam etmesinide anlamadım.Sakatsan devam etme,değilsen niye sekiyorsun ?

Dusan Alimpijevic yönetiminde,Jonah Mathews'in oyun içi liderliğinde savunmadaki savaşında ayrı,hücumda ayrı keyif veren bir Beşiktaş var.Berk'in bugün hariç oynadığı seri,Jonah Mathews ile Sleva'nın sezon boyunca gösterdiği performans,Alimpijevic'in muazam coaching'i,helal olsun tek kelimeyle.

Umarım hakemlere rağmen şampiyonda olurlar.Yeri gelecek aynı hakemler Efes'e ve Fener'e karşı Beşiktaş'ı,Telekom'u değil bu kez bizi yemeye çalışacaklar !

Demek ki de iyi coaching ile kendinden 4-5 kat buyuk butce ile oynahan rakibini eleyebiliyorsun, izlenmiştir umarim...

Doğuş oyundayken dışarıda 2 kez kendisi riske edildi,2'sinide kaçırdı.Ardından bu pozisyonda,top Doğuş'ta kalınca Morgan ve takım oralı bile olmadı,sonuç airball'ı farklı seviyeye taşımaca.

Serbest atışlarıda airball atmaya başladı artık.O dahada vahim.Hepte elinden kayıyor nedense.

Dusan Alimpijevic. :)

Avrupa basketbolu, böyle akşamlar ve ortamlar olduğunda kült.

Dusan Alimpijevic. :)

Avrupa basketbolu, böyle akşamlar ve ortamlar olduğunda kült.
Hâlâ EuroLeague yapamamış olması şaşırtıcı.

Anadolu Efes adına çok kötü bir kapanış oldu. Ama bunu bile isteye yaptılar. Sezon devam ederken başka koç ile anlaşmaları, 2 3 ismin kadroya şimdiden dahil olması gibi sebebler hoca ve oyuncularda demek sezon bitti havası yaptı.

Fenerbahçeli olan eski spiker şu anki GM, tuttuğu takımın en çok isteyeceği takımın finale çıkması için elinden geleni fazlasıyla yaptı 😄
Bir takım ancak bu kadar sabote edilir.

Kötü koçtan ziyade EuroLeague normal sezonda son sıralardayken seni play off'a taşıyan hocan varken başka bir hoca ile anlaşırsan takımı ancak bu kadar sabote edersin. Banchi yerinde olsam bende vurdumduymaz olurdum.
Kimle anlaştı ki Efes?

Hakemler maça o kadar fb ye kazandırma şartlı çıkmışlar ki bjk sürekli challenge yaparak hakkını aramaya çalıştı. Fb basketbol lobisi işi şansa bırakmak istemiyor...

Not: Biz "a" dediğimizde açıklama yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü bakalım bu rezillikten sonra açıklama yapacak mı?

Son düzenleme:
Bu şikecilere NBA’in en iyi 5’ini ver, rakibi de Ted Kolejliler olsun. Yine de yöneticilerinin yapacağı ilk iş; maçtan önce hakemle iletişime geçmek olur. Tabiatları bu.

Geri