Bu seride 2 takımdada sıkıntılı adamlar var.Seriyi sonuna kadar hakeden Beşiktaş'ta sıkıntılı olabilecek daha az,3 isim var sadece.Gününde olmadığı zaman batıran Needham ile Terry-Plavsic ikilisi.Bu 2 uzunu pota altından çok az uzaklaştırmak bile bomboş koridor üzeri basketi bulmak demek.Sleva-Morgan ikilisi bu tuzağa düşmüyor işte.Banchi için konuşuyorum ulan 5 maçlık seri oynuyorsun ve son 4 maçta bu 2 uzunun faul problemine girmesinin sana zarar verdiğini algılayamıyorsun.
Efes'te ise Elijah Bryant'ın sakatlığı kötü oldu onlar için.Kendisini hiç sevmem,isterse mental olarak maçta olmasın ve maçları 0 sayı 0 asist ile tamamlayacak olsun yinede onun oynaması Efes için elzemdi.Darius Thompson'ın Efes'teki döneminden sonra herhangi bir Euroleague takımına gitmesi basketbolseverlere büyük hakaret olur.Bu kadar gamsız,karaktersiz oyuncu olur mu ? Sosyal medyada azda olsa Efes fanları var.Darius Thompson ile Nwora'nın rezil oyunu-Ercan'ın formsuzluğu ve Oturu'nun isteksizliği hakkında neler düşünüyor merak ediyorum.
Durum böyle olunca Larkin'in üzerinde ekstra baskı olduğunda ona tek eşlik edebilecek oyuncu Pj Dozier oluyor.Erkan'ında sezonun 2.yarısında Efes'te gösterdiği performansı unutmamak lazım.Larkin'in sakat sakat maça devam etmesinide anlamadım.Sakatsan devam etme,değilsen niye sekiyorsun ?
Dusan Alimpijevic yönetiminde,Jonah Mathews'in oyun içi liderliğinde savunmadaki savaşında ayrı,hücumda ayrı keyif veren bir Beşiktaş var.Berk'in bugün hariç oynadığı seri,Jonah Mathews ile Sleva'nın sezon boyunca gösterdiği performans,Alimpijevic'in muazam coaching'i,helal olsun tek kelimeyle.
Umarım hakemlere rağmen şampiyonda olurlar.Yeri gelecek aynı hakemler Efes'e ve Fener'e karşı Beşiktaş'ı,Telekom'u değil bu kez bizi yemeye çalışacaklar !