Ortalığı ayağa kaldırıp yabancı hakemi getirin, geçen sene onların yaptığı gibi gündem değiştirin...
Eller gider Mersin'e biz gideriz tersine. maalesef dursun Özbek halen gözünü açıp dostunu düşmanı iyi tanımayı beceremiyor...Galatasaray başkanının fb li yalan yanlış haberler yapan spikerlerin olduğu kanalda ne işi olabilir?
Bu yönetim gösterdiği sünepe tavır ile şikecileri sevindirip motive ediyor.dursun başkan halen ezeli dostluk deyip kendini avutuyor.halbuki işler hiçte kendi düşündüğü gibi değil.İcardi hareket yapınca ceza veren TFF, aynı hareketi yapan Ederson'a re'sen hakkını kullanarak ceza vermedi.
Böyle sessiz, beceriksiz bir yönetim olunca herkes böyle kafamıza vurur.
Şampiyonluğu karşı tarafa vermek için inanılmaz bir çaba var. Becerirler mi bilemiyorum. Allah geçtiğimiz 3 sene onların planını bozdu. Bu sene de Allahın izniyle planlarına ulaşamayacaklar.
Ama bizim derhal bu sessiz, pısırık ve beceriksiz yönetimden kurtulmamız gerekiyor.