• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

O zaman inşallah demek düşüyor mert bu sezon ortalarda geçir daha sonra çıkarsın . Ben de halkla ilişkiler müdürünü kovuyorum onun maaşı 13bin filan zaten ? antrenörümde malesef şuanda üst düzey ve 18bin alıyor bir türlü değiştiremedim ? Şuanda oyuna da girmiyor zaten :)

Ya drafttan gelen oyuncumu milli takıma nasıl bildireceğim ? efsane özellikte olanı ?

Ya drafttan gelen oyuncumu milli takıma nasıl bildireceğim ? efsane özellikte olanı ?

Adana Demirspor (73416) ve RAY"celtic"ALLENteam (70307) bu takımların menajerlerine mesaj at oyuncu özelliklerini, onlar yardımcı olur.

19 yaşındakiler alınmıyormuş :)

U21 e alıyorlardı ama demek ki revizyona gitmişler :)

Udi Rothschild

Haftalık Maaş: $ 5 008
Rol: Rotasyon Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 13200
Boy: 6'5" / 196 cm
Potansiyel: efsane
Form: iyi
Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: güçlü
Dış Defans: güçlü Top Tutma: üstün
Top Sürme: becerikli Pas Verme: değersiz
İçeriden Şut: değersiz İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: korkunç Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: değersiz

Tecrübe: vasat

Sergio Confalonieri

Haftalık Maaş: $ 5 168
Rol: Yedek
(BuzzerBeta)

DMI: 16200
Boy: 6'11" / 211 cm
Potansiyel: yıldız
Form: iyi
Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: iyi
Dış Defans: korkunç Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: iyi İç Defans: iyi
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: berbat

Tecrübe: iyi

iki oyuncum satılık arkadaşlar şutör guard ve pivot çok bir paraya da çıkarmadım :) http://www.buzzerbeater.com/team/71819/players.aspx

Türkiye Lig III.4 olan arkadaş var mı aramızda ?

Ben oradayım..

İlk maçımda mağlubiyetle tanıştım 2.periyottaki 25-9 luk seriyi çeviremedim bir daha sağlık olsun yaşlı oyuncularımı gönderip genç isimler alacam yerine bakalım umarım ligde kalırız :)

2.maçımda galibiyetle tanıştım :D salonum 6306kişilik %100doluluk oranıyla doldu :D

Lige 2 de 2 yle başladım kadrom kötü ama ligde gidişatım iyi olursa playoff öncesi yıldızları takıma katmayı düşünüyorum.

Kupadan elenerek hayal kırıklığıyla başladım hayırlısı .

Yeni başladım oyuna :) 4-0 ile gidiyor takımım şu anda. Türkiye V.49 ligindeyim. 3-5 transfer yaptım. Yeteneksizler arasından az yetenekli olanlar ile ilerliyorum :)

Ya bu oyun motoru inanılmaz sinir ediyor ya of 25-7 lik seri yakaladılar ve orta sahadan filan her attığı giriyor takımın 5 dakikada bu skor yakalandı nasıl bir iş ya .

bende de garip 68-44 bitti yarı, normal maçlarım 80 civarı bitiyordu 68 attım 2 çeyrekte

Oh be kazanmak güzel oldu .

Benim de geçen sene bi maçın 143-142 bitmişti, son sn basketiyle yenilmiştim. Yenen adamın taktiği de hızlı hücum falan değildi.

Ligdeki ilk galibiyetimi aldım :)

hazırlık maçlarının neden hiç getirisi olmaz ?

şifremi unutmuştum mailime istedim ve şimdi şifremi girince ''''Takımınız henüz oluşturulmadı. Takımınızın oluşturulduğunu email yoluyla size bildirmemizi bekleyiniz. ''''' bunu söylüyo, napmalıyım?

şifremi unutmuştum mailime istedim ve şimdi şifremi girince ''''Takımınız henüz oluşturulmadı. Takımınızın oluşturulduğunu email yoluyla size bildirmemizi bekleyiniz. ''''' bunu söylüyo, napmalıyım?

Üye olurken 24 saat bekleniyor.Belki şifre değişikliğide o kadar sürebilir.

Geri