• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

3-4 sene içinde zirveye tırmanıcaz dediler söz verdiler 2 sezondur da hedeflerini dedikleri sözü tutuyorlar. Bir günde sonuçta şampiyon olmıycaz niye durmadan her gelen oyuncu sanki her sene şampiyon olan takımız gibi yorumluyoruz. Biz 5-6 senedir ilk 4 yarışından dahi çıkmış Thy’ye kaptırmıştık şuan Thy rakip bile değil bir gelişim var ve her sezon artan hedef’e göre takımı yorumluyorum.Fener düzgün sistemi olan bir takım değil oyüzden zaten oyuncu getirip getirip bocalıyorlar sadece isim transferi oluyor bir sistem göremiyorum oyunlarında. Ben bu sene bile Fener’i geçme ihtimali koyuyorum Egonu bu sene olsa ben şuan final oynarız derdim Vakıf sadece geçmek kolay değil bir kaç seneye de böyle giderse onlarla da yarışacak seviye’ye geliriz.2 sene de Avrupa gidebilir miyiz acaba derken Cl hesapları yapmaya başladık ben ilerleyişten memnunum kim ne düşünür bilemem.
İlerleyiştin memnun musun diye sormadım ben Ya da bana gsvoleybolun ilerlemesini değerlendir demedim. Sadece egonu alarak kimse şampiyon olamaz. Gs egonu alırsa eczacı haak alırsa mesela ne olacak? Rakiplerden bağımsız böyle bi değerlendirme zor ilk olarak. Doğal olarak sen egonu aldığında ne fbden ne vakıftan önde oluyorsun hatta eşit seviyede dahi olmuyorsun. Bu takımların seviyesine gelmemiz için daha iyi bir organizasyon ve kadroya ihtiyacımız var. Ben kafama göre bi kadro yapmıştım ondan aşağısını yaparsan rakiplerinin insafına kalırsın.
Elif-Bongaerts
Haak-Alexia
Zhu-Sylla-İlkin-Bergmann
Kübra-Yasemin-Kudiess-YuanYuan
Eylül-Ayça
Bu şekilde bi kadrodan aşağısı yetmez.
Tabi ben de elif yerine Cansu yazmak isterim ama Cansu’nun vakıfbankı bırakacağını düşünmüyorum keşke bıraksa da alsak. Fb nasıl elinde Korneluk ve yuan varken ligde aslı ve eda ile oynamak zorunda ise;vakıf nasıl elinde ogbogu varken deniz ve Zehra ile oynamak zorunda ise biz de elimizde yabancı ortalar varken yerli ortaları oynatmak zorundayız. Çünkü köşe oyuncuları çok güçlü. İlkinle oynayarak bu takımlardan bir şampiyonluk ya da yarı final serisinde 2-3 maç almak çok zor. Anca geçtiğimiz sezon gibi bir şey olmalı fb altüst falan olmalı yani.

Anac sakatlığı ciddiymiş. Bunlar gidip sylla işimizi bozmazlar umarım. Acilen bu iş resmiyete dökülmeli

Bu holigan muhabirimsi niye bu kadar sylla transferine kudurdu. Hala bozmaya çalışıyor biz istemedik ondan size geliyor deyip duruyor. Abondanza istemiyormuşta falan sanırsın abondanza'nın söz hakkı var kadroda. Adama ne veriyorlarsa okey veriyordur.

Yalan söylüyor bu muhabir. İnanmayın. Resmi imzalar çoktan atılmıştır. Duyuru bekleniyor sadece

Kaç gün oldu açıklanmadı açıklanmadı diye diye taraftar yönetim arasını germeye çalıştılar zaten. Bizim de haberlerimizi yapan Can Bedel gibi kişilerin olması önemli.Ana C ve Li olmadığı için Fener İlk yarı transfer yapmazsa Arina Hande Liza üçlüsü ile oynayacak sıkıntı çekebilirler gibi smaçör yedekleri yok.

Kalamista konustum ikisi de tamam sıkıntı yok dediler, futbol gibi düşünme resmi açıklama vs dediler...

Kalamista konustum ikisi de tamam sıkıntı yok dediler, futbol gibi düşünme resmi açıklama vs dediler...

Berk bey yan branşları mümkün olduğunca dillendirin. Kamuoyu oluşturmaya çalışın ki yavaştan önem verilen bu branşta da başarılar gelsin. Kadın voleybol ve erkek voleybol için az çok bir ümidimiz var yapılan transferlerden dolayı ancak ne yazık ki hala kadın basketbol ve erkek basketbola gerekli değerin verilmediğini düşünüyorum.

Geri