• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 TBL Şampiyonu Efes Pilsen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Berat Akbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Re: TBL´de Finalin Adı: Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker

Bizimki kadar coşkulu destek beklememek lazım. Salonun boş kalacağı söyleniyordu; ama öyle olmadı ve güzel bir ortam vardı salonda. İnsanlar rahat rahat maçlarını izlediler ve tamamen dolu tribünler vardı. (Güvenlik nedeniyle boş kalan kısım hariç.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Bizimki kadar coşkulu destek beklememek lazım.

Baskete zor sevinen bir seyirci kitlesi vardı.Biz Galatasaraylı olmamıza rağmen daha fazla seviniyorduk.Biraz da ağırlıklarını koysunlar.

Efes kadrosuna hiç ama hiç yakışmıyor o seyirci....

Serinin 2. maçı bugün 20de.Serinin kilit maçı belki de.Bu maçı fenerbahçe alırsa kupanın bir ucundan tutar.Efes alırsa şampiyonluk şansını devam ettirir.İki takım açısından da çok kritik bir maç.

Fbülker bugünkü maçıda alırsa artık şampiyon olur.Efesin mutlak kazanması gerek bu maçı.

Efes kazanır :)
Hatta her türlü iddaya girebilriim :)

Ergin Ataman iki kere aynı hatayı yapmaz ;)

Fener son periyotun son dakikalarına kadar kafa kafaya götürür gibi geliyor.

Az önce Tv Ali Koç'u gösterdi sanırım yanlış görmediysem yanında oturan kişi kimdi bizim maçlarda da çok görmüştüm merak ettim??

52-56önde ülker haydi efess

Süper bir maç oluyor gerçekten bir kezdaha..

haydi efes

bu efes ne kadar aptalca basket oynadı of

Efes git kendini Efes e ver.

Maalesef şampiyon Fbülker oldu.

Efes sen ne ettin ?

En son Ender serbest atış kullanıyordu,ondan sonra ne oldu?

Bu efes süpürülmeyi hak ediyor vallahi ya.. fenerbahçe resmen eliyle verdi maçı efes al senin olsun dedi.bir de sizce solomon o son faul atışında bilerek mi yaptı ben anlayamadım?

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
En son Ender serbest atış kullanıyordu,ondan sonra ne oldu?
neler olmadı ki efes kaybetmek için elinden geleni yaptı önce son 15saniye varken 1sayı öndeyken topu oyuna sokamadılar sonra solomona faul yaptılar solomon 1.cisini soktu 2.sini kaçırdı sora ribaundu verdiler damir 3lük attı kaybettiler

Maçın sonlarını acemice oynayan bir takımın şampiyon olması zaten haksızlık olur.

Fener Ülker´i şimdiden kutlamak gerek...

ben efesin yenilmesine sevindim iyi oldu bizim maçlarda devlesen ender arslan resmen takımını yakan adam oldu efes 4-0 süpürülcek eğer efes yönetimi akıllısıysa fenerbahçe ülkerle mücadele etmek içn bizimle birlesmeli 20değil 30 milyon dolarlık bütceli takım kursalar yine gecemezler zaten taraftarı olmayan takım bugün ayhan sahenkte efes genç takım oyuncuları ve efeste calısan işçiler vardı yani kısaca bizimle birlesmeliler

efesin çok fazla abartıldığını da görük böylece.Bu iş yürek işi demiştim.Her zaman iyi oyuncularla olmaz işte.Mesela kasunu gördük bugün semihin karşısında duramadı.

Maç boyunca sayısız fırsatları değerlendiremezsen sonun bu olur.Efesin kazanmasını isterdim ama artık sonlara doğru bana bile yeter dedirtti.Ender'in 8 saniyede yarı sahayı geçememesi.Kakiouzis yandan topu oyuna sokamayışı ve sayısız hata...

Harika bir maçtı. Son zamanlarda bu kadar zevkli, heyecanlı bir maç izlememiştim. Son dakikaya kadar hiçbir şey belli olmayacaktı, öyle oldu da. Fenerbahçe Ülker, ezeli rakibimiz ama adamlar gerçekten iyi oynadılar. Maçtan kopmadılar. Basit hata yapmadılar. Son periyotta Ender, topu 8 saniyede karşı alana geçiremedi. Kakiouzis, oyunu başlatamadı. Bunlar kırılma noktasıydı. Son saniyede Mrsic gibi üçlükçüye top gelirse, o da basket yapar. Bu seri kolay kolay bitmez. Bitmesin de.

Geri