• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Kaynağını öğrenebilir miyim diyorum. Hayır der olur biter. Sizin kızgınlığınızı anlamıyorum.

LG-D851 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kızgın degılım ki sadece size kaynağınızı öğrnebilir miyim dedim hayır dersiniz olur biter :(

Bence hiç kimsenin açıklamasını önünüze alıp aşırı heyecanlanmayın. Russ transferinde kaçınız heyecanlandı? Ergin Ataman onu yıldız olarak nitelendiriyor sonuçta. Ha ben kötü oyuncu demiyorum tabi ki özel bi yıldız olabilir ama biz net bir şekilde tanımıyorduk. Hocanın aklında öyle biri de olabilir belli olmaz bi şey. Oyuncu açıklanmadan heyecana kapılmayalım sonra bi de sen beni gaza getirdin öyle yaptın böyle yaptın söylemleri görmeyelim. Sakin sakin bekleyeyim biri gelince hep beraber heyecanlanır, hayalleri kurarız.

Arkadaşlar, en sevmediğim hadise hayal satmaktır. Ama madem duyum üzerine konuşuyoruz Lance Stephenson duyumunu destekleyecek bir duyumda ben yazayım. Efendim ben galatasaray sözlük üyesiyim. Bu sitede "quakerboy" nickli bir yazar var. Tabir-i caizse sözlüğün fuat avni'sidir. Kim olduğunu bilmiyoruz ama iyi duyumcu, muhtemelen bir gazeteci. Hangi oyuncu için hatırlamıyorum ama yarım saat sonra kap bildirimi gelir dediği adamın kap bildirimi 45 dakika sonra geldi. Kaynağı kimdir, nedir hiç bir fikrim yok.

Kendisi şöyle bir entry girdi.
http://gss.gs/2005506

Üzerine bende meraktan özel mesajla bir kez daha sordum. Hepimizin tahmin ettiği üzere gelmesinin zor olduğunu ama Ergin hocanın çıtayı yüksek tuttuğunu söyledi. Benim merak ettiğim bu ismin niyetlenen bir isim mi olduğuydu. Kendisi görüşmelerin olduğundan bahsetti.

Maaş konusunu sordum, daha cevap vermedi. Verdiğinde eklerim buraya.

Bize de en kötü dedikodu oluyor, oyalanıyoruz.

Senin dediğin Kap bildirimi Cavanda'nınkiydi imza töreni 16.00da olduğu için 15.15 gibi 45 dk sonra Kap gelecek dedi, bunu ben de söylerim çok güvenilir biri olduğunu düşünmüyorum

Arada çok anlamsız uzun süren tartışmalar olsa bile bu forumda genel olarak çok iyi takipçiler var. Hem oyuncuları hem ortaya çıkan durumları çok iyi yorumluyorlar. Hem bilgi hem zeka üst noktalarda geziyor.

Senin dediğin Kap bildirimi Cavanda'nınkiydi imza töreni 16.00da olduğu için 15.15 gibi 45 dk sonra Kap gelecek dedi, bunu ben de söylerim çok güvenilir biri olduğunu düşünmüyorum

Dediğim gibi böyle ilginç bir olay olmuştu ama tam hatırlamıyorum. Yani doğru örnek olmayabilir. Ancak kendisinin bir iki girdisine bakın, ne demek istediğimi anlarsınız. Güvenilir biri. Tutar tumaz ama ben işkembeden bir isim, bir durum söylediğimi görmedim. Söylediği isimlerle ya ilgileniliyor, ya da alınıyor. İsmi cismi de olmadığından reklam olarak kullanmadığını da düşünüyorum.

ekleme: http://gss.gs/2000645

Bahsettiğim girdiyi buldum. Eksik söylediğim şey kap açıklamasından önce net ücretleri söylemiş oluşu.

Yahu ne kaynagi quakerboy yazmis iste sabah bende simdi gordum, sallama ihtimali yok onun. Belki GSBasket adina ilgimiz yok aciklamasini yapan transferin gerceklesme ihtimalini dusuk gordugu icin oyle yazmistir yada ismin mumkun mertebe gizli kalmasi icin olabilir.

Gelirini gelmezini bilmem ama bende Lance Stephenson'a ilgimiz oldugunu parada anlasirsak bize gelebilecegini dusunuyorum.
Bu is fazlasiyla komik bir hal almaya basladi twitterda ve forumda, bir an once belli olsada kurtulsak.

En kotu ihtimalle Crawford gelir.

Tanju Çiçek'de taraftar olarak bizleri çok heyecanlandıracak birisiyle ilgilendiğimizi yazmıştı ancak duyumdan ibaret sandığım yazılan ismin,bizim 8m usd bütçesi olan bir takıma heleki şubeyi yönetmekte maharetli vede iş bitirici bulmadığım kişilerden oluşan sözde yöneticilerin olduğunu düşündüğümüzde çok uçuk geliyor o nedenle bu transfer işinin olması mümkün görünmüyor büyük beklentiye giripte sonrada hayal kırıklığına uğramayın,ha olurda becerebilirlerse ki sanmıyorum hep beraber sevinir yorumlar yazarız ama hayallerde uçmayalım derim.

Açıkçası en başta hayır demiştim

LG-D851 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi de aynı soruyu soran biri olarak soranın halinden daha iyi anlayıp daha rahat empati yapabiileceğiniz için belki fikriniz değişmiştir diye düşünmüştüm .

Ayrıca o açıdan bakarsak sbu site varoluşsal tüzel kişilik hesabından verdiği bir bilginin temel kaynağı olarak konumlandıyor kendini yani tüzel kişilik hasabından bir bilgi verildiğinde "gsbasket dışında ayrıca kaynak" nedir söyler misiniz sorusuna en basta hayır demiş oluyorlar .Onlar da sizin gibi .Her ne ise sonuc da kaynak soran olarak kaynak soranın halinden anlarsınız cevap verirsiniz sanmıstım yanılmışım.
..........
Konuya dönecek olursak şubeden yapılan açıklamalar ve buradan oyuncular hakkında okuduklarımı değelendirince bence Toney Douglas ilk seçenek olabilir

Son birkaç gündür forumda vay efendim şu oyuncuyla ilgileniyoruz ama ismini söyleyemem gibi söylemler dolaşıyor söyleyemezsen yazmayınız kardeşim o zaman ucunu gösterip insanları meraklandırmak mutlu mu ediyor sizi ya tam yazın söyleyin ya da insanların kafasını bulandırmayın sözüm bir kişiye ithafen değil altını çizeyim

Son birkaç gündür forumda vay efendim şu oyuncuyla ilgileniyoruz ama ismini söyleyemem gibi söylemler dolaşıyor söyleyemezsen yazmayınız kardeşim o zaman ucunu gösterip insanları meraklandırmak mutlu mu ediyor sizi ya tam yazın söyleyin ya da insanların kafasını bulandırmayın sözüm bir kişiye ithafen değil altını çizeyim

Haklısınız bu biraz tuhaf hisler oluşturuyor insanda. Ancak örneğin forum Tanju beye soruyor, "ilgilenilen biri var mı?" diye. Haliyle cevap veriyor ama düsturunda zaten isim vermek olmadığı için böyle bir durumda ortaya çıkıyor olabilir. Evet tuhaf bir his ancak kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. Açıkçası ortaya atılan isim aşırı motivasyon yaratacak bir isim değil. Çünkü isim o kadar yüksek geliyor ki zaten ismi söyleyenler bile olması çok zor diyor. Yani belli bir heyecanı yaratamayacak kadar büyük bir isim olduğundan bu durumu bizim kendi aramızda biraz eğlenmemiz hem de bizi canlı tutması bakımından o kadar da yanlış görmüyorum.

Arkadaslar kadromuzu kurduk artik bizi bir seviye uste cikaracak pastanin ustundeki cilegi ariyoruz. Zaten cok hareketli ve tartismali gecti yaz sezonu forumda artik yormayalim birbirimizi. Josh Shipp'in Cska'ya 20 sayi attigini da gordu bu gozler, Jamon Gordon'in Olympiakos'u tek basina yedigini de. İpekci'nin buyulu atmosferinde heyecanin doruklarda olacagi ve guzel zaferlerin bizi bekledigi bir Eurogleague sezonu var onumuzde. Keyfini cikaralim artik..

Arkadaşlar wiki de ty lawson için Galatasaray'da forma giymektedir yazıyor sizce ?

Arkadaşlar wiki de ty lawson için Galatasaray'da forma giymektedir yazıyor sizce ?

direkt ithamda bulunmak istemiyorum ama bu iddiayı ikinci kez görüyorum ve böyle bir şeyin olmadığını da ikinci kez teyit ediyorum. forumu trolleme amacında olan bazı isimler katıldı aramıza anlaşılan.

direkt ithamda bulunmak istemiyorum ama bu iddiayı ikinci kez görüyorum ve böyle bir şeyin olmadığını da ikinci kez teyit ediyorum. forumu trolleme amacında olan bazı isimler katıldı aramıza anlaşılan.
Daha önce böyle bir şey olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın amacımda trol değil bilgi almak istedim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce böyle bir şey olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın amacımda trol değil bilgi almak istedim

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilgi almak derken? wiki'de yazmayan bir şey için ''yazıyor'' ibaresi kullanmak ve bu gerçekliği olmayan uydurma üzerinden soru sormak ilginç bir bilgi arayışı. doğru yerin burası olduğundan kuşkuluyum.

Bende gördüm yaziyor kardeş oyuncu adını soy adını yaz arat wiki de gs die bir yazı var şaşırdım ama inanmiyorum.

1.sıradaki ismin bu hafta sonuçlanmasını ümit ediyorum, nazlanıp süre istiyor özellikle Nba'den teklif kovalıyor hoca da bu transferin ne kadar değerli olduğunu bildiği için diğer ismi bekletiyor, belki de bizim F4 yapmamızı sağlayacak kalitede isim olduğu için gayet anlayabiliyorum bu durumu, ayırdığımız maksimum para 1,5m dolar toplamda bonus dahil ki oyuncuyla para konusundan öte Nba durumu problem. O oyuncu olmazsa da tatmin edici bir isim hatta 2.isim var yedekte önceden de yazdığım gibi.

Ne 2,5m dolar verebilcez bir oyuncuya, ne de Lance Stephenson gündeme geldi bugüne kadar, Nba'den önerilen bir yıldız ismi yazayım mutlaka istiyosanız: Kevin Martin ama hoca sıcak bakmadı bu kadro yapısından ve son senelerdeki sakatlıklarından dolayı. Bu işler olumsuz sonuçlanırsa da yazarım olmayan ismi, ona göre siz karar verirsiniz gerçekten bize seviye atlatacak bir oyuncu mu diye... Normalde beklentiye sokmayı sevmem burada insanları çünkü sonrasında gelen isim iyi oyuncu da olsa burun kıvrılıyor, esas problem o yani beklentiyi yükseltmenin.

Umarım Tanju abinin dediği birinci sıradaki isim gerçekleşir. Biraz sabırlı olmamızda yarar olduğunu düşünüyorum, sürekli isim yazıp şu mu bu mu demek transfer sürecine zarar verebilir. Sakin olalım,bekleyelim. Zaten az zaman kaldı, öyle veya böyle bitecek bu süreç.Burada bir isim yazılıyor, birkaç saate kalmadan twitterda yayılıyor. Goudelock sürecinde eğer Setenin yazdığı gibi ölüm tehditleri kararında etkili olduysa bu bunun en güzel örneği mesela.

Geri