• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Tek içime sinmeyen Blake ve Krstic oldu. Bütçeye oranla gayet güzel kadro kurduk ve denildiğinin aksine 10 milyon değil bütçe 8 falan sanırım.

Bol alternatifli, bütçe sınırları içerisinde iyi kadro kurduğumuz düşünüyorum. Bundan son iş hocaya kaldı. İyi bir kimya oturtabilirse bu takım herkesi yenebilecek kapasiteye sahip. Sakatlıktan uzak problemsiz bir sezon olur umarım sene sonu bizi yine gururlandırır aslan parçaları. Şunu söylemeden geçemeyeceğim futbol takımından çok daha fazla heyecanlandıran bir takım.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Russa niyeyse aşırı bir yüklenme var acele ettik yazılmıs dentmonda beklenen yıldız ismini kaldıramayınca Russ baya elestiriliyor söylüyorum Russ çok tweet çok yazı sildirir dentmon kadar kaliteli tek eksigi tecrübe onuda aşabilirse ciddi katkı verir ayrıca bizim takım yapımıza çok uygun bir oyuncu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Euroleague'in en tehlikeli sutör takimi oldukmu acaba?
Dentmon, Diebler, Micov hepsi üst düzey. Sinan'la Daye de disardan sicak oluyorlar.
Oyun stilimizi cok merak ediyorum. Sanirim Eylül ayindaki Hazirlik turnuvasinda görebilcegiz.

Ayrıca bir konu daha var yıldız isim diye niye Toney gelmedide justin geldi falan deniyor yada daha farklı bir yıldız oyuncu bunu söylerken arkadaşların bütçeden haberi vardır umarım senelik geliri 8 milyon olacak bir takıma sadece 1 milyon ekstra para veren yönetim sagolsun Toneynin önüne koysaydın 2 milyonluk kontratı imzalar gelirdi ama senin verdigin para 1,2 milyon oyuncu tercihini eleştiriyorsunuz ama birazda bütçeye bakıp bunu yaparsanız daha mantıklı olur Eger bugün bütçe 12m olsaydı merak etmeyin Toneyle Crawford olurdu guard rotasyonu yönetim final 8 yapınca yeni statüde toplam geliri 10m olacak bir takıma biraz fedakarlık yapsa final 4 hedefiyle sezona başlardık hedefler ilerledikçe tribün geliriyle Euroleague geliriyle para kazanan bir takım haline gelinirdi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dentmon transferi 900k ise oradan 600k bütçede kalmış gibi görünüyor, Krsticin gelmeme durumu olursa 600k da oradan toplam 1.2 mio ya Krstic yerine Semihi düşünmez miyiz acaba?
Son 2 yılın performanslarını değerlendirdiğimizde hem daha risksiz bir hamle olur hem yabancı/yerli dengesini daha rahat kurarız gibime geliyor.
Semihle ilgili 2 gündür Darüşşafaka ile anlaştı haberleri geliyor ama henüz resmi açıklama gelmedi.

Hayırlı olsun son bir kaç yılın forum fantezisiydi Dentmon.

Bence sezona bu kadro ile başlamalıyız. Yerli oyuncu için de altyapıdan bi tane oyuncu alalım benchte otursun. Nasıl olsa ergin hoca zaten geniş rotasyonu sevmiyor ligde. Hem eğer para kalmışsa sene içinde transfer yapabiliriz.

Dentmon transferi 900k ise oradan 600k bütçede kalmış gibi görünüyor, Krsticin gelmeme durumu olursa 600k da oradan toplam 1.2 mio ya Krstic yerine Semihi düşünmez miyiz acaba?
Son 2 yılın performanslarını değerlendirdiğimizde hem daha risksiz bir hamle olur hem yabancı/yerli dengesini daha rahat kurarız gibime geliyor.
Semihle ilgili 2 gündür Darüşşafaka ile anlaştı haberleri geliyor ama henüz resmi açıklama gelmedi.

Hocam Kristic geliyor, haftasonu takıma katılacak. Hocanın en ufak tereddüttü olsa bu durumdan faydalanır başka uzun alırdı. Ancak tersine özellikle kendi konuşup gelmeye ikna etmiş. Hoca bu kadar inat ve ısrarla istiyorsa şu saatten sonra maksimum katkıyı vermesini beklemekten başka yapacağımız kalmıyor.

Dentmon - Russ ikilisi sadece yetenekleri itibarı ile değil bizim kadromuz açısından da ekstra getirileri oldu. Nitekim oyun kurma, topu yönlendirme işi bu ikiliye kalacak, zira bu ikili muhtemelen toplamda 50 dk civarı parkede kalacaklar.
Sonuç olarak Schilb ve Sinan'a geçen sene performanslarını ve savunma konsantrasyonlarını etkileyen ekstra yükleri de azalmış oldu. Russ - Dentmon ikilisi ile %50 Schilb + Sinan transferi de yapmış olduk desek yeridir.
Şu hali ile yerli dahil transfer yapmak yerine sezon içinde oluşacak olası problemler (sakatlık, oyuncunun kaçması vs) ya da görünen defolar üzerinden takviye yapmak daha isabetli olur.
Kadro kimyası açısından soru işaretleri olsa da bütçe dahilinde iyi bir kadro kurduk.
Koçun ve kenar yönetimin hataları en aza indirdiği, taraftar olarak salonu doldurduğumuz bir sezon olursa top 8 yaparız. F4 ise artık şansa bala da olsa deplasmandan bir maç koparmaya bakar.

Kadromuz fena değil. Schilb yerine Simmons, Krstic yerine de Lasme olsa daha çok içime sinerdi lâkin bu saatten sonra yapacak da pek bir şey yok. Ataman cephesinde ise sorun görünmüyor. Bu basiretsiz yönetime rağmen istediği oyuncular alındı. Olası bir başarıda övülecek veya olası bir başarısızlıkta hedef tahtasına oturtulacak ilk isim Ataman olur, kusura bakmasın. O yüzden bu oyunculardan iyi bir takım kimyası yaratmak da ona düşüyor. Biz de haliyle başarı bekliyoruz.

Benim bildigim Ergin Ataman Keith Simmons'u alir. :)

Krstic'in gelmek istememesi sıkıcı bir durum yani şimdiden gelmek istemiyorsa bizim hep hayal ettiğimiz 2015 sezonundaki Krstic olur mu diye düşündüğümüz Krstic'e geri dönmesi çok zor bence. Ondan %100 verim alıcaksak bile bu şimdi maksimum %90'a iner. Ataman'ın ikna etmesiyle ben kafasındaki belirsizliklerin ve isteksizliğinin tamamıyla bittiğini sanmıyorum. 2. Joey vakası yaşayacağız gibi duruyor. Bu şubenin kaderinde var herhalde hep pivotlar sezon yarısında bırakıp gitmesi Furkan da yapmıştı bunu geçmişte. Yani bu korkutuyor beni. Nitekim Krstic'i şu forumda 10 kişiden 8'i istemiyordur bu kadar üstünde durulmamalıydı. Biz gitmesine baştan razıyız yani Colten Iverson çökebilseydik efsane olurdu ben sezon başında Justin Hamilton'u çok istedim fakat NBA yapacak sanırım.

Kenan yazan arkadaşlara söylüyorum Sinan russ can justin schilb 1-2 numara şişti yeri gelir diebler da oynar gökselin de var . Alınacak tek Türk bence Semih olmalı . Yoksa para boşa gider Oğuz'a Kenan a falan

Kenan yazan arkadaşlara söylüyorum Sinan russ can justin schilb 1-2 numara şişti yeri gelir diebler da oynar gökselin de var . Alınacak tek Türk bence Semih olmalı . Yoksa para boşa gider Oğuz'a Kenan a falan

Cem takımda semihe verecek para kalmadı.

Bence çok iyi bir kadro kurduk. Risk aldık mı aldık. Krstic eğer sezon genelinde iyi bir oyun çıkartabilirse bize çok büyük katkısı olacak. Bütçe konusuna gelince illa tüm bütçemizi hemen harcamamız gerekmiyor ki. Sezon içeresinde bildiğim kadarıyla transfer yapılabiliyor. Belki bazı oyunculardan iyi randıman alamayacağız. Yedekte kurşun atabileceğimiz bir bütçemizin olması iyi bir şey. Ayrıca oyuncuların maaşlarını zamanında ödememek yerine oyuncu transfer etmeye de karşı olan bir insanım. Eğer ekonomik olarak bir sıkıntımız olmazsa hem lig te hem de Avrupa da başarılı bir sezon geçireceğimize çok inanıyorum. Kadromuz hem lig te hem de Avrupa da şampiyonluğa ulaşabilecek bir kadro olduğunu düşünüyorum. İnş bu hedeflere ulaşabiliriz.

Dentmon bence iyi hamle hayırlı olsun. Ben aynı dixon'a benzetiyorum sizce de öyle değil mi ? şut stilleri bile aynı gibi. geçen sene ki seride bence eric mccollum dixon karşısında biraz hafif kalmıştı. Hangisi daha iyidir biraz tartışmalı ama dentmon dixon karşısında üstünlük kurar gibime geliyor. şut olarak onda aşağı değil, içeri girişlerde daha etkili bence. Pota altında direnç koyabilirsek fener'le aramızda öyle büyük bir fark yok.

Hayırlı olsun yeniden. Artık destek zamanı.

Ben kurulan kadroyu da, düşünülen kimyayı da beğendim. İki yabancı oyun kurucu ile giriyoruz ve takımda 6 uzun var. Kadro ligde özellikle sürekli dinlendirilecek. Forumun çoğunluğunun aksine ben yapılan transferleri Krstic dahil beğendim. Bir tek Diebler'in çok gerekli olmadığını düşünüyordum, belki o da beni yanıltır. Ben bu kadronun hem ligde hem Avrupa'da başarılı olacağına inanıyorum, tıpkı geçen sene inandığım gibi...
Şu kadroyu şu an Maccabi, Milano, Unics gibi takımlar kursa bu forumda F4 adayları içerisine yazılırdı.

Basketbolu çok özledik ligler başlasın artık.Acısıyla,tatlısıyla hayırlı bir sezon olması dileğiyle.Özellikle iç sahamızda oynayacağımız ilk EL maçını sabırsızlıkla bekliyorum.İster bütçe olarak düşük,isterse kadro kalitesi olarak iyi bir kadro kurulsun.Fark etmez hep destek,tam destek.Yeni kadromuz hayırlı uğurlu olsun.

Cem takımda semihe verecek para kalmadı.

600 civarı kaldı bildiğim kadarıyla . Üste biraz ekleyip alsınlar bence sene başı 9-10 dioalrdı simdi 8 oldu bütçe bir anda . Krstic giderse tek ihtimal öyle alınabilir gibi görülüyor zaten .

Geri