• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Kagit üzerinde bol alternatifli ve birbirini tamamlayan cok iyi bir takım kurdugumuzu düşünüyorum . Sakatliksiz bir sezon ümidiyle ...

CqKWYEjXEAEzBN4.jpg

Hayırlı olsun ben hep 2 numaraya yakın bir isim alırız diye düşünüyordum çünkü şu durumda Russ ve Dentmon'un birlikte oynayacak olmasını kafamda pek oturtamadım. Keith Simmons ya da Kenan'dan birini ucuza alabiliriz umarım. Onlardan birisi olmazsa kalan parayı sakatlık riskine karşı cebimizde tutarız.

İlk 5 pivotu olarak Krstic alınmasa şu takım yüksek tempo oynayacak derdim de, Krstic ne alaka abi?

Hoca bence geçen seneki Laboral'i benzeri bir kimya oluşturmaya çalışıyor.

Smith-James
Dentmon-Adams
Bourousis-Krstic

Eğer Krstic tutarsa bu bölüm tutabilir ama forvetlerimizdeki savunma zafiyeti çok fazla başımızı ağrıtacak bu sezon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Justin Dentmon özel oyuncudur ben beğeniyorum ama herkes beğenecek diye de birşey yok sonuçta takım kimyamız sırıtıyor şuan..Ama bu Dentmon yüzünden değil hocanın tercihleri yüzünden ne yazık ki..Ayrıca Dentmonu beğenmeyenlere de laf söylenmesine karşıyım eğer burada bir suçlu varsa oda yöneticilerdir!!

Son 2-3 haftadır öyle bir beklenti yarattılar ki sanırsınız kalkıp Westbrooku alacağız!! İlk baştan beri diyorum F4 hedefi koyuyorsanız gidip gözünün kapalı Toney gibi oyuncuları alacaksınız..F4 öyle Russ ile Schilb ile olmaz kimse kusura bakmasın!!

Yaparız yapamayız ayri konu ama hedef F4. Bunu dedi diye herhangi hir yöneticiye kızmak abest. Çünkü bunu dillendiren bu takımın koçu. Koçun istediği transferler de yapıldığına göre dillendirmekte sıkıntı görmüyorum.

Bu kadro yapar mi? Çok zor. Ama unutulmamalı ki bu is kimya işi. Eğer o kimya tutarsa eldeki kadro çok enteresan işler yapabilecek düzeyde

Bizim Galatasaray formasıyla görüp görebileceğimiz en iyi guard Arroyo, en iyi combo da Jamont'tır. Daha iyilerini göreceğimize ben inanmıyorum şahsen. Bu ikisini de aynı anda izleyebildiğimiz için şanslıyız. Zaten EL'de sürekli yer almayacak olmamızı, yönetimlerin maddi konulardaki oyuncular üzerinde bıraktığı kötü imajı, Oly/Pao/Cska gibi bir basketbol kültürümüzün olmayışını, çeşitli olaylar neticesinde EL yönetiminin gözünde sabıkalı durumda olmamızı, üstüne bir de ülkemizin muz cumhuriyetine dönüşünü de hesaba katarsak Dentmon bile fazla bize. Nasıl olsa ne başarırsak başaralım sonunun hüsran olacağını biliyoruz camia olarak. En iyi örnek olarak 2014 EL şampiyonu kadın basketbol takımımız duruyor gözümüzün önünde. O yüzden fazla heyecanlanmıyorum artık..

Oo dentmon baya seviye atladık şu an

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

500 $ kaldiysa halen transfer yapalım diyen var. Arkadas kadro zaten şişti. Ben bu kadar geniş kadroyu bunyemizde hiç gormedim. Ergin hocayla hic gormedim. Takım kimyası denilen birsey var. 6. Türk oyuncuda alt yapidan bir arkadaşımız olur sezon içinde herhangi bir istem dışı sakatlık vs olursa o 500 $ değerini o zaman görürsünüz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[video=youtube;hOdB_PgPMGk]https://www.youtube.com/watch?v=hOdB_PgPMGk[/video]

Valla Kaunas' dan sonra neler yaptığını ve ne durumda olduğunu bilmiyorum. Ancak Litvanya' da çok iyi işler yapmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam o sene bize karşı da oynamıştı.Bu top16'da Madrid' i tek başına yendiği maçın videosu.

Bence Russ-Dentmon ile sanırım ilk kez potaya koşabilen yırtıcı iki guard'ımız olacak.Ben kendi adıma iki oyuncudan da çok umutluyum.

Boy olayına gelirse Fenerbahçe daha geçen sene 1.50 Bobby Dixon ile final oynadı.5 kişinin birlikte oynadığı bir oyunda oyun kurucunun boyu kısa diye savunması kötü bir takım olduğumuz düşünülüyorsa vay halimize. Savunma yapmak uzun boylu olup blok yapmak değil ,hızlı çevik olup rakibine geçilmemektir.

Ben bu sezondan oldukça umutluyum. Krstiç kumarımız tutarsa hedeflere ulaşabiliriz.

Justin Dentmon hayırlı olsun fena tercih değil. Russ'la birlikte ikisi de dominant topla oynamayı seven oyuncular, ikisi yanyana oynadığında undersize kalabiliriz. Evimizde seyirciyle birlikte insiyatif aldığımız maçlarda sıkıntı olmamakla birlikte sert deplasmanlarda sıkıntı yaşamaya devam edeceğiz gibi görünüyor.
Anlaştığımız yabancılara ederlerinin biraz üstünde ücret ödedik bence Russ dışında risk almadık bütçemiz oranında ortalama daha doğru ifadeyle kapasite sınırları belli bir takım olduk.
Eylül ekim ayında Kristic'in verimli olup olamayacağı belli olur, performansı kadar Ataman'ın ısrarı ve kalan bütçe/alternatif oyunculara bağlı olarak karar verilir.
Alternatif yerliye gerek olduğunu düşünmüyorum. Alınabilecek uygun yerli de yok bana göre Kenan Sipahi'nin 2-3 sezon daha oynaması gelişmesi lazım kanaatimce.

İlk 5 pivotu olarak Krstic alınmasa şu takım yüksek tempo oynayacak derdim de, Krstic ne alaka abi?

Bence yine yüksek tempolu oynayacağız. Sete set oyuna kaldığımız zaman geçen sene Laboral'in Bourousis'i kullandığı gibi kullanmak isteyecek Ergin hoca Krstic'i. Ama ben kafasında kurguladığı verimi alabileceğini düşünmüyorum Krstic'ten. Guard transferinden artan parayı da sezon içi Krstic'in kontratından çıkarsak onun yerine alacağımız oyuncu için saklarız öncelikli olarak.

Dentmon'a 30 yaşında diyip 35 e gelmiş ceza alan lasmeyi istemekte bizim taraftara özgüdür.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dentmon' un yaşına dem vurulduğu yok. 31 yaşındaki Dentmon cümlesi ile kendini yerden yere atan Lasme' nin karşılaştırılması asıl ilginç olan. İnsanların anlatmak istediği 6 senede 15' ten fazla takım gezip, Euroleague' i geçtim, eurocup,eurochallenge vs gibi kupalarda mücadele edecek takımların bile tercihi olmayan adamın, taraftarı heyecanlandıracak transfer diye lanse edilip bize yutturulmaya çalışılması. Bunu forumda yazanlar bile var. Hadi basketbol topunu ilk kez görsek anlarızda,yemezler yahu. Bu forum Nba'de adam gibi oynamış Daye'de heyecanlanmadı. Yiyenlere afiyet olsun demekten başka sözüm yok.

Dentmon' un yaşına dem vurulduğu yok. 31 yaşındaki Dentmon cümlesi ile kendini yerden yere atan Lasme' nin karşılaştırılması asıl ilginç olan. İnsanların anlatmak istediği 6 senede 15' ten fazla takım gezip, Euroleague' i geçtim, eurocup,eurochallenge vs gibi kupalarda mücadele edecek takımların bile tercihi olmayan adamın, taraftarı heyecanlandıracak transfer diye lanse edilip bize yutturulmaya çalışılması. Bunu forumda yazanlar bile var. Hadi basketbol topunu ilk kez görsek anlarızda,yemezler yahu. Bu forum Nba'de adam gibi oynamış Daye'de heyecanlanmadı. Yiyenlere afiyet olsun demekten başka sözüm yok.
Cokca yazilan Bouruosis kaç takım gezdi? Neden alınmadı diye eleştirilen Bobby Brown? Ben sadece yaş olarak söyledim. Dediğiniz gibi Daye bile heyecanlandırmadı ahaliyi. Neyse şu zamanda kim ne derse önemi yok. Sezon başlayınca herkes görecek takımın durumunu. Ben de merak ediyorum bekleyip gorucez bunun başka yolu yok şimdilik.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu silinen başlıkta dentmon'la ilgili sayfaları bi okuyabilseydik forumdaki çelişkileri çok iyi anlardınız. Dentmon'ı bize bırakmazlar diye sayfalarca yazdı herkes el insaf. Dentmon iyi bir hamledir nokta.

Ben nedensizce Krsticin kritik anlarda bize ilaç olacağını hissediyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu ödemeleri düzgün olsun Kristic dışında ciddi ve uzun süreli sakatlıklar yaşamayalım yeter. Seneye zaten büyük ihtimal yabancı kontenjanı değişir gibi duruyor. 14-15 kişilik rotasyonlara sıcak bakmıyorum açıkcası, takımlara buna iten neden EL'nin yeni formatı. İlginç bir sezon olacak. Mücadele edelim yeterli benim için zevkli maçlar izleriz umarım.

Beklentiler çok yükselmişti forumda , benimki de yükselmişti. Dentmon bu beklentileri tam olarak karşılayamasa da bundan daha önce forumda adı sıkça geçen bir isim. Yönetim elinden geleni yapmıştır diye düşünüyorum. Russ ve Dentmonla çok delici, Micov,Diebler ve Daye ile çok şutör ve tehlikeli bir takım olduk. Thompson, Tyus, Göksenin'de savunmada etkili olacaklardır. Krstic çoğu kişinin belirttiği gibi bir soru işareti. Bourousis etkisi istenecektir. Şu an bir kumar olarak gözüküyor. Çok geniş bir ve kimyası karışık bir takım olduk. Anlaşılan biraz zamana ihtiyacımız olacak. Hem Ergin Ataman'ın takıma hem de takımın Ergin hocaya alışması zaman alacaktır. Ergin Ataman geniş kadrolarla oynamayı sevmez ama bu şimdiye kadar oynayacağı en geniş kadro. Bakalım nasıl olacak? Ben umutluyum.

Bence takımımız çok iyi oldu Dentmon karşı savunmayı yıpratacak ve moral bozacak odağı üstüne çekecek bir oyuncu ama rakip oyuncuların aynı zamanda kalın uzun Krstic yine uzun ve şut tehditi olan Daye ve Micov ile de ilgilenmesi gerekecek ki bence kenardan gelecek Russ ve Diebler ile bizi adam adama savunmaları çok zor olacak Türkiye Liginde de Ergin Hoca rakipe göre oyuncu sokup çıkaracaktır.Tüm takım olarak antrenmanlar başladığında Ergin Hoca hedefi söyler zaten.. (Schilb i de unutmamak lazım oyunun akışını değiştirecek bir çok oyuncumuz var hepsinin aynı gün kötü olması nerede imkansız.)

Justin Dentmon â€￾@JustinDentmon
Excited to sign a deal today w @GSBasketbol. Looking forward to getting over to Turkey. Yakında görüşürüz! ���� Thx to my agent @Jason_Elam1

Geri