• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Arkadaşlar şimdi benim bir sorum olacak. Biz diyelim ki seneye Eurocup'a gittik ve yine şampiyon olduk. Euroleague'e gidemeyeceğiz değil mi?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar şimdi benim bir sorum olacak.Biz diyelimki seneye eurocup a gittik ve yine şampiyon olduk.Euroleague e gidemicez dimi?
Eurocup şampiyonu sonraki sene C lisansı ile Euroleague'e gidiyor. Bu durumda bir değişiklik yok.
 
maç sonu sertliği kaldırabilecek bir guard katarsak takım çok güzel bir yere gelebilir. dün parkede bizim de bir dixon'ımız olsaydı maçı daha dengeli bitirirdik. 2 dixon'lık para döktük ama bi tanesine hasretiz hala.
 
Okben, dackaya gitmis
 
Okben hayatının hatasını yapmış.
 
Türk oyunculardaki acilen büyük takıma gitmeliyim kafasını bir türlü anlamıyorum. Onlarca oyuncu bu yolda heba olmadı mı? Hiçbiri görmüyor mu önlerindeki örnekleri...

Şimdi kazancakları bir miktar para için tüm kariyerleri boyunca kazanacakları daha çok parayı harcıyorlar. Sonra da havlu sallayıp köreliyorlar, zamanla ikinci lig takımlarına kadar düşüyorlar.

Allah akıl fikir versin ne diyeyim. İnşallah Okben'de bu durum, daha önce yaşananların tersi istikamette olur.
 
Aynı yorumları Birkan için de yaptık ama frna gitmiyordu en son. Çok takip edemedim ama.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Birkan 10 15 dakika oynuyor sanırım şu an ama o dönem Daçkanın kadrosunun daha kaliteli olacağı düşünülüyordu. Sonra Kuzminskasın gidişi vs. Andersonın bekleneni verememesi vs. süresi arttı Birkan'ın ve o da hakkını verdi. Okbenin durumu farklı şu an da Giresunun lideri(Ledo yok) ve çok çok iyi gidiyor. Oynayabileceği maksimum süre nedir? Bence çok çok az. Oturmuş bir takıma gelecek muhtemelen sadece ligde oynayacak. Bence acele etti ama umarım yanılırım. Jenerasyonunun en değerli oyuncusu çünkü bana göre tabi
 
Eurohoops'a göre Mccollum'u istiyormuşuz.
 
Errick mccollum erken havlu attığımız euroleagueden sonra hedef olarak gördüğümüz lig şampiyonluğu için isabetli hamle olur geçtiğimiz sezon içerisinde oyununa kattığı(katılıp katılmayabilirsiniz ama bence oldu) ön alan baskısıyla gerek sinanla birlikte gerek fitipaldoyla birlikte oynatıp yüksek verim alacağımız bir oyuncu hücumda zaten söz etmeye gerek yok


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
İyidir hoşturda Mccollum ne gerek var artık .Kalan para ile borç falan ödensin bir şey yapılsın saha avantajı olmadan ligde şampiyon olabilmemiz çok ama çok düşük ihtimal zaten .
 
Arkadaşlar, McCollum tamam tabikii, ama ligde oynatacağımız yerli oyuncu almalıyız. Okben'i kaptırdık bari Tolgayı kaptırmayalım. Blatt neden aldı Okben'i lig de kullanacak. Sadece Sinan, Göksenin ve Emir ile olmaz.
 
Mccollum nokta atışı transfer olur şu takıma. şu son 2 maçtaki gibi oynayabiliyorsak 35 dakika dinlensin, son 5 dakikada da faulleri toplasın orta mesafe jump shotları yapıştırsın maçları alalım. dünkü fener maçı gibi büyük kısmını iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlar takıma öğrenilmiş çaresizlik psikolojisini iyiden iyiye yerleştirdi. Bu bariyeri aşmak da Mccollumla gayet mümkün olabilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar, McCollum tamam tabikii, ama ligde oynatacağımız yerli oyuncu almalıyız. Okben'i kaptırdık bari Tolgayı kaptırmayalım. Blatt neden aldı Okben'i lig de kullanacak. Sadece Sinan, Göksenin ve Emir ile olmaz.

Tamam da yabancı sınırı yok ve Tolga, Okben gibi oyuncuları almak için ciddi meblağlarda buy-out ödememiz gerekebilir.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
McColllum yarım sezon için gelecekse boşuna olur. Zaten ne Yuroligde ilk 8'e girebiliriz ne de ligde şampiyon olabiliriz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
En mantıklı hareket olur.
 
Gelsin hasret giderelim, geçen seneyi yad edelim.
Şampiyonluk, yabancı sınırı vs umurumda bile değil.
Gelirse kadro undan daha iyi olacağı kesin.
Keşke Lasme'nin cezası da 6 ay olsaydı onu da tekrar izleseydik....
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ben Erick ' in geleceğini düşünmüyorum , gelirse de şunu söylerim niye sene başında gelmedi de bu hallere düştük
 
tamam da yabancı sınırı yok ve tolga okben gibi oyuncuları almak için ciddi meblağlarda buy-out ödememiz gerekebilir


Sevgili kardeşim yabancı sınırı EL de yok. Türkiye liginde 6 yabancı oynatabiliyorsun. EL bir şansımız kaldı mı? En iyi ihtimalle 10. sırada bitiririz. ama ligde hala şansımız var. Halen yedi yabancımız var. Austin'i hoca ligde kadroya almıyor. Eric de geldi mi bir yabancıyı daha tribüne göndereceksin. Fakat kaliteli bir yerli aldın mı sana ligde katkı verir.
 
Geri
Üst